Vezi in jur

Parcuri de distractii: Terra Park, Aventura Parc, Water Park, Divertiland

 

Pe o vreme asa de calduroasa, e greu sa rezisti tentatiei de a visa ca te balacesti si te racoresti in apa, ca escaladezi copaci in padure sau ca ametesti in giganticele roller coast-uri. Iar daca distractia se alatura scaldatului si inotului, cu siguranta ca vom uita de temperaturile ridicate

 

 

 

Water Park

 

 

Activitati


Water Park este unul dintre locurile in care distractia se intalneste cu placerea de a sta si de a te juca in apa. Fiind cel mai mare parc acvatic din Romania, Water Park asigura o multime de feluri de a-ti petrece timpul liber intr-un mod placut. Acesta dispune de o varietate de tobogane, de la Racer, Twister si Turbo Slide la Kamikaze, Super Ride si Splash Crash.

 

Dar distractia nu este doar pentru iubitorii de adrenalina care prefera toboganele. Water Park dispune si de alte activitati, precum fotbal pe gazon sau pe nisip, tenis de camp, volei de nisip, piscine sau locuri de joaca pentru copii.

 

Daca aceste activitati va vor epuiza energia, va puteti revigora cu gustari, cafea sau bauturi racoritoare de la restaurantul, cafeneaua si barurile din incinta parcului.

 

 

 

water park parc distractii
Foto: Water Park

 

 

 

Program


De toate acestea va puteti bucura de luni pana vineri (intre orele 9:30 si 20:00) sau sambata si duminica (intre orele 9:00 si 20:00).

 

 

Transport


La Water Park se poate ajunge cu masina (mergi prin Otopeni pana la Aeroportul „Henri Coanda”, intorci sub pod si chiar inainte de magazinul Ferrari faci dreapta) sau cu autobuzul (linia 783 te va lasa in apropiere de parc, imediat ce cobori la statia ICSIM).

 

 

Preturi

 

Preturile de intrare la Water Park variaza astfel: pentru adulti, 30 lei (de luni pana vineri) sau 50 lei (sambata si duminica), iar pentru copii, 15 lei (de luni pana vineri) sau 25 lei (sambata si duminica). Se pot face si abonamente pentru cinci intrari, cu urmatoarele preturi: pentru adulti, 100 lei Vacanta Luni-Vineri sau 150 lei Premium - Weekend si pentru copii, 50 lei Vacanta Luni-Vineri sau 100 lei Premium - Weekend.

 

 

 

 

Terra Park

 

 

Activitati


Daca v-am starnit pofta de adrenalina, nu uitati sa luati in calcul posibilitatea de a merge la Terra Park, primul parc de distractii din Romania conceput la standarde europene. Parcul ofera atat activitati de interior, cat si de exterior. Roata Brandenburg, Willis Tower, Nava Khufu si Toltec Pendula sunt doar cateva dintre distractiile care te asteapta acolo.  Pe langa aventurile extreme, exista nenumarate activitati dedicate copiilor, precum Cinema 4D.

 

 

 

terra park parc distractii bucuresti
Foto: Terra Park

 

 

 

Transport

 

La Terra Park se poate ajunge in mai multe feluri: fie luand autobuzul (105, 137, 138, 168, 268, 368), troleibuzul (90, 91, 93) sau tramvaiul (8, 25, 35).

 

 

Program

 

Indiferent de ruta pe care o alegeti, important este sa sositi in timpul programului zilnic al parcului, intre orele 11:00 si 20.00. Pentru ca pot aparea mici modificari, e bine sa consultati programul parcului inainte de a-l vizita.

 

 

Preturi

 

Accesul in Terra Park se face pe baza tichetului de intrare in valoare de 2 lei. Pentru a incepe aventura Terra Park, trebuie sa dispui de cardul de acces. Acesta contine puncte magice, pe baza carora te poti bucura de toate atractiile parcului, inclusiv restaurantele si magazinele de suveniruri din incinta parcului. Exista trei variante de carduri: de 50 de puncte (50 lei), 80 de puncte (70 lei) si 120 de puncte (100 lei).

 

 

 

 

Divertiland

 

 

Activitati


Iar pentru cine vrea si parc acvatic si parc de distractii, solutia va fi complexul de agrement Divertiland. Acesta urmeaza sa se deschida in aceasta vara, primul pas fiind parcul acvatic in aer liber La Plaja Acua Park. Proiectele care urmeaza sunt Aventure Park (parc de distractii cu deschidere in 2013), Sports & Wellness Club (deschidere: 2014) si Oasis Fun Center (deschidere: 2015).

 

 

 

divertiland parc distractii bucuresti
Foto: Divertiland

 

 

 

Transport si Program

 

Divertiland va fi deschis de luni pana duminica si se va putea ajunge acolo cu autobuzul (137, 236, 405) sau cu metroul, cea mai apropiata statie fiind Pacii. In viitor, se doreste construirea unei linii directe de cale ferata de la Gara de Nord Bucuresti la Divertiland, statia Halta Sabarul.  Si nu in ultimul rand, la Divertiland, la fel ca si la Terra Park sau Water Park, se poate ajunge cu masina; toate cele trei parcuri dispun de parcare.

 

 

 

 

Aventura Parc

 

 

Activitati

 

Dar cum distractia este cu atat mai mare atunci cand te bucuri de ea alaturi de cei dragi, nu trebuie trecut cu vederea nici Aventura Parc,  primul parc de aventuri pentru intreaga familie din Romania.

 

Aici, atractiile sunt dintre cele mai inedite: escalada in copaci, perete de escala, tir cu arcul sau minigolf. Dar ai de asemenea la dispozitie piscina, teren multisport, iar copiii se pot bucura de mini zoo, castele gonflabile sau spatii de joaca.

 

 

 

aventura parc parc distractii familial 2006
Foto: Aventura Parc

 

 

 

Program

 

Va puteti aventura la aceste activitati in zilele de weekend, sambata si duminica, de dimineata, de la orele 10:00 pana seara, la orele 18:00.

 

 

Transport

 

Aventura Parc se gaseste la 18km de Bucuresti, in padurea Lucianca din comuna Butimanu. Se poate ajunge aici cu masina sau cu maxi-taxi dinspre Bucuresti.

 

 

Preturi

 

Biletul de intrare da acces gratuit unei persoane la toate activitatile din parc timpde o zi intreaga, cu exceptia activitatilor cu taxa suplimentara. Pretul biletului variaza: pentru copii sub 1 an accesul este gratuit, pentru copii sub un metru inaltime - 30 ron, pensionari - 35 ron, pentru copiii peste 1 metru inaltime, care au card ISIC - 43 ron, pentru grupuri mai mari de 10 persoane sau pentru studenti - 45 ron, iar pentru adulti - 50 ron. Exista si categoria Family ticket (pentru 2 adulti si 2 copii), la pretul de 170 ron.

 

 

 

Sa luam asadar in calcul cele patru variante de a invinge caldura si plictisul. Astfel, vom putea a avea parte de activitati outdoor dintre cele mai variate atunci cand pare ca soarele ne indeamna sa stam doar la umbra sau in casa.

0
locuri.relevante
Terra Park
Terra Park
Terra Park Bucuresti este primul parc de distractii din Romania, conceput la standarde europene. Acesta va avea un rollercoaster ce urca pana la o inaltime de 50 de metri si..
afla mai multe
Divertiland
Divertiland
"Taramul distractiei", Divertiland, este un complex de agrement, compus din patru mari amplasamente: • La Plaja Acua Park : parc acvatic in aer liber (deschidere: 2012) • Aventure Park :..
afla mai multe

share.

recomanda orasulm.eu

publicitate.