Vezi in jur

Dragobetele saruta fetele, pe romaneste

 

Here we go again, indragostiti pana la refuz. Ceea ce nu e de renegat sau blamat, ci mai degraba de trait frumos, mai ales ca exista atatea evenimente dedicate indragostelii. Dragobetele neaos revine puternic in peisaj si prevesteste o primvara plina de iubire.

 

 

 

dragobete evenimente bucuresti
Foto: Suada Isaki / sxc.hu

 

 

 

Weekend-ul incepe la o Cina cu prieteni, de la 19:00 la ArCuB, povestea a 2 cupluri care trec printr-o situatie cu potential exploziv pentru dragostea si prietenia lor. Lucrurile se mai aplaneaza La rascruce de muzici, Cant, descant de Dragobete cu Catalina Beta si Sorin Terinte de la Mystic Tree. Daca ti-e dor de niste folk autohton, Dragobertzi (Ducu Bertzi, bineinteles) te asteapta cu parfum de lacramioare la Teatrul Excelsior.

 

Sambata, sub prevestirea primaverii ce va sa vina, incearca niste Picanterii de Bucuresti la The Vintage Pub pentru un feeling boem, parizian si vintage. Acum e momentul potrivit sa dai o raita pe la MTR, unde te asteapta o expozitie romantica, cu Masti venetiene prezentate in fotografii ale unor artisti celebri italieni.

 

Revino pe plaiuri mioritice cu expozitia Dragobetele saruta fetele de la Muzeul Satului, un bun prilej de a sarbatori cum se cuvine sarbatoarea romaneasca. Nu rata ocazia de a achizitiona ceva dragut, cu poveste, atat pentru tine, cat si pentru iubita/iubitul tau de la Bazarul cu lucruri gratis, ajuns la editia cu numarul 4, la Carol 53.

 

 

 

dragobete evenimente 24 februarie bucuresti 2013
Foto: PopUp Dinner / Atena Gradinaru

 

 

 

Atata plimbare necesita si un moment de relaxare, iar noi avem varianta ideala: Un dragobete cu jazz, la Tete-a-Tete, pe trilurile lui Karmen Micu si pe acordurile lui Puiu Pascu (pian) si ale lui Titi Herescu (percutie). Da, dansul e si el permis cand iubesti, mai ales daca vorbin de o Petrecere de Dragobete, disponibila pentru toti amatorii in Opium Stage Club.

 

Duminica e 24 februarie, ziua cea mare si ocazia ideala sa-ti scoti partenera/partenerul la cina. Pe langa variantele clasice, de restaurant, ai si 2 optiuni inedite, numai bune pentru socializare si o duminica ca-n povesti.

 

Pranzul se savureaza, incepand cu ora 14:00, la The Social Kitchen's Lazy Lunch, editie Dragobete - Love Food, la London Street Atelier. Pana si meniul a fost inspirat de sarbatoarea neaosa! De cu seara, PopUp Dinner iti sare in ajutor cu un meniu afrodisiac la Dizanar, garnisit cu piese de design si lucrari de arta ale unor romani 100%.

 

"Spuneti-mi despre dansa tot raul din lume, de vreti sa-nnebunesc, ca-i hetera, ca-i monstru, ca-i satan… O iubesc!"  (Mihai Eminescu)

 

 

1

share.

recomanda orasulm.eu

publicitate.