• Share

Bucataria arabeasca da intalnire romanilor gurmanzi la Naser 2, intr-o casa pe masura portiilor generoase

Bucataria arabeasca da intalnire romanilor gurmanzi la Naser 2, intr-o casa pe masura portiilor generoase

 

Din perspectiva iubitorilor de bucatarie arabeasca, toata lumea a auzit de Naser. Dar poate nu ati aflat inca si ca de curand si-au deschis un nou restaurant, in Armeneasca, in apropierea Bursei de Valori Bucuresti.

 

 

naser 2 armeneasca bucatarie arabeasca

 

 

Cine cunoaste micul restaurant cu iz de cantina din zona Domenii va avea un soc, dar unul foarte placut pentru ca Naser 2 isi asteapta triumfator musafirii intr-un adevarat palat  - o casa spatioasa, cu etaj, prin camerele careia ai toate sansele sa te pierzi la inceput. Odata asezat la masa, realizezi ca decorul nu are nicio legatura cu Orientul si ca ai putea fi oriunde, asteptand orice tip de mancare. Senzatia se va sterge insa cu totul in momentul in care vor sosi platourile generoase.

 

Pentru ca da, o fi Naser de Armeneasca, dar in privinta calitatii si preturilor au ramas la fel de prietenosi. Portiile sunt mai mult decat generoase si la fel de gustoase, iar lipia si prajiturile din partea casei.

 

La aperitiv, un platou cu homos, labne, babaganus si mutabal este mai mult decat suficient pentru doua persoane si costa 20 lei, iar aromata salata Fatus (10 lei) este foarte satioasa.

 

 

naser 2 armeneasca daniel vrabioiu

 

 

In caz ca vreti sa incercati ceva specific preparat din carne de vita, grau si muguri de pin, va recomandam sa optati pentru Kebe Mehlie (15 lei). Pe lista celor mai populare preparate de la Naser 2 gasim si Falafelul (10 lei) pe care nu-l puteti servi decat cu un pahar de ayran (3 lei), care exista si in varianta cu menta.

 

Nu lipsesc nici vitrinele cu preparate, plus tavile imense cu baclavale & co. pe care le gasiti in sala principala si pe care le puteti comanda inclusiv la pachet. Tot aici exista si coltul cu produse specifice: orez, dulceturi, siropuri etc.

 

Pentru o experienta de bucatarie arabeasca la preturi accesibile si de buna calitate, nu ezitati sa treceti pe la Naser 2.

Distribuie