• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 6-12 octombrie

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 6-12 octombrie

 

Sunteti pregatiti de petrecerile din sezonul rece? Prognoza meteo a saptamanii nu e una prea grozava, dar stam excelent la starea evenimentelor din oras. Am ales pentru voi cele mai tari festivaluri/petreceri ale saptamanii, asa ca nu mai ramane decat sa va puneti pantofii de dans si sa va reincarcati bateriile.

 

 

anim'est 2014 explore dance festival top evenimente

 

 

Anim'est 2014 (3-12 octombrie)

 

A noua editie a festivalului Anim’est preia, la inceput de octombrie, scenariul reanimarii casei din Carol 53: o serie de proiectii ce vor completa programele din cinematografele Elvira Popescu si Studio. Evenimentele din cadrul festivalului precum workshopuri, masterclassuri, expozitii si intalniri de networking pe tema animatiei vor contribui la scenariul reanimarii noii locatii-gazda a festivalului. Cea mai intensa noapte a festivalului este Creepy Animation Night, care revine anul acesta cu noi scurtmetraje de animatie stranii si inspaimantatoare.

 

eXplore dance festival 9 (3-26 octombrie)

 

eXplore dance festival aduce inca o data in fata publicului sau un program concentrat si intens. In acest an, festivalul propune si un program dedicat copiilor, tinerilor si familiei, ce include spectacole, ateliere de dans, teatru, new-media, desene creative si jocuri. De asemenea, veti putea vedea o selectie a lucrarilor din cadrul expozitiei Platforma X, cea mai noua rezidenta internationala de arta in cadrul cercetarii si productiei de proiecte new interactive si trans-media interactive din Bucuresti. Programul detaliat al eXplore dance festival #9 este disponibil la:

http://exploredancefestival.ro/2014-3/program-2014/?lang=ro

 

dOP, Rosario Internullo, Alex Dutu, Mahony (10 octombrie)

 

Nimic nu ridica adrenalina precum o portie buna de house. Cei trei membrii dOP (Damien, Clement si Jo) ne vor energiza cu muzica lor eclectica, intotdeauna surprinzatoare, cu un live fara pereche si cu prezenta lor atat de distractiva. Seara va fi completata de seturile artistilor Rosario Internullo, Alex Dutu si Mahony.

Distribuie