• Share

Tara se gateste de Craciun - vezi cand se aprind luminile de sarbatori in 2014

Tara se gateste de Craciun - vezi cand se aprind luminile de sarbatori in 2014

 

Cu toate ca in ultimii ani traditia luminilor de Craciun ne desfata simtul estetic de Mos Nicolae, 2014 gateste orasul pentru sarbatorile de iarna cu o saptamana mai devreme, in ajunul Sfantului Andrei, pe 29 noiembrie. Desi beculetele de Craciun au fost deja montate pe cele mai importante bulevarde ale capitalei, ora la care se vor aprinde nu este cunoscuta inca, asa ca vom reveni cu detalii.

 

 

bucuresti lumini craciun 2014

 

 

In aceeasi zi, va fi deschis si targul de Craciun, Bucharest Christmas Market, care a adus un numar de 80.000 de vizitatori in 2013. Astfel ca, in timp ce te bucuri de o cana cu vin fiert, alaturi de o mana de castane coapte, poti admira decoratiunile de seama ale capitalei.

 

Si in alte orase ale Romaniei, pregatirile de Craciun sunt in toi. In Baia Mare, cel mai mare brad de Craciun din Romania, a fost instalat si impodobit, pregatit pentru a da culoare orasului pe 1 decembrie. Cu o inaltime de 33 de metri, acesta va fi donat persoanelor nevoiase, sub forma lemnelor pentru foc, dupa sarbatori.

 

Sibiul a furat startul, dand drumul instalatiilor de lumini din seara de 21 noiembrie. Atmosfera de sarbatoare a impresionat prin milioanele de becuri colorate cei 4000 de oameni prezenti la eveniment.

Distribuie