• Share

Bucurestiul, al treilea in topul celor mai frumos impodobite orase de Craciun din Europa

Bucurestiul, al treilea in topul celor mai frumos impodobite orase de Craciun din Europa
Foto: Andrei Zedtovetchi FB.

Ca #Romaniaefrumoasa o stii si ti-o aratam in fiecare seara prin poze sugestive.

Sarbatorile sunt prilej de si mai multa infrumusetare, cu celebrele luminite din capitala prezente in toate selfieurile de iarna ale romanilor. 

Msn.com, preluat apoi de easyvoyage.co.uk, a facut un top al celor mai frumos impodobite orase europene pe care-i musai sa le vezi de Craciun, iar Bucurestiul e pe lista scurta, chiar al treilea, dupa Paris si Berlin, urmat de Budapesta, Copenhaga, Cracovia, Edinburgh, Helsinki, Londra, Madrid, Praga, Roma, Varsovia si Moscova.

Piata Universitatii se pare ca are ceva din Tara Minunilor, iar zapada vine cu magia de care avem atat de multa nevoie, spun cei de la msn.com.

Anul acesta, 52 de locatii din capitala au fost impodobite cu peste trei milioane de beculete LED, pe un traseu de 29 kilometri. Bulevardul Magheru, Balcescu, I.C. Bratianu, Unirii, Piata Romana, Victoriei, Charles de Gaulle sunt doar cateva dintre ele, asa ca Orasul Meu a pornit intr-o recunoastere 360. In comparatie cu ceilalti ani, pare-se ca s-a mers pe simplitate si traditionalele culori: auriu, argintiu, rosu. Contrastul a fost putin spre deloc cu ceva nuante de roz si albastru. Dar ia de vezi daca nu crezi:

Distribuie