• Share

Cirque du Soleil vine in Romania in 2017 si uite ce trebuie sa stii inainte sa iti iei bilet

Cirque du Soleil vine in Romania in 2017 si uite ce trebuie sa stii inainte sa iti iei  bilet
Foto: Cirque du Soleil FB.

Cirque du Soleil poti vedea peste tot in lume, pentru ca oamenii s-au dezvoltat incredibil de mult si nu au de gand sa se opreasca. Au mai fost si probabil vor mai veni in Romania, lucru care ne bucura peste masura. De acesta data, trebuie sa te gandesti sa iti cumperi bilet pentru luna mai a lui 2017, cand te asteapta o noua reprezentatie pe numele ei "Varekai", adica „Oriunde” in limba rroma. Ai de ales intre 3, 4, 5 şi 6 mai de la ora 20.00, sau 7 mai cand vor fi doua spectacole, de la ora 13.00 si ora 20.00, la Romexpo. Biletele vor costa intre 127 si 550 de lei.

Noi i-am vazut in Las Vegas, cu spectacolul Mystere, la Treasure Island Hotel si Casino si putem sa va spunem cu mana pe inima ca am ramas fara suflare de foarte multe ori in timpul reprezentatiei. Dar ca sa te bucuri din plin de magia care e pe cale sa ti se astearna aievea in fata ochilor, uite ce trebuie sa stii, ca de la fost spectator la viitor spectator:

1. E bine sa stai cat mai in fata

Artistii interactioneaza cateodata cu publicul unu la unu si nu vrei sa pierzi asta. Vin atat de aproape de tine incat ii poti atinge si, daca face parte din scenariu, te pot invita chiar pe scena. Noi i-am vazut foarte bine, din randul 2, cand unul dintre ei a venit sa ne traga de nas, dar nu oricum. A plonjat din tavan securizat de corzi elastice pana la nivelul spectatorilor.

2. Biletele se cumpara din timp

Ca sa poti sa iti alegi unde sa stai cat mai bine, cumpara bilete din timp. Stim ca acest lucru este valabil la orice gen de spectacol, dar in acest caz, ca sa intri in luma fantastica a personajelor de pe scena trebuie sa le vezi la o distanta rezonabila.

3. Sa iti placa acrobatiile

Cirque du Soleil inseamna spectacole de acrobatie unde artistii se intrec in numere care mai de care mai periculoase. Daca nu esti tare, emotiile te pot da peste cap. 

4. Sa fii politicos

Numerele artistilor cer un nivel de concentrare destul de ridicat. De aceea incearca sa pastrezi liniste, nu este un circ obisnuit. De fapt, nici nu e circ. Sunt acorbatii, dans si demonstratii de forta intr-o coregrafie pe care doar niste oameni pe ciuperci halucinogene le-ar putea nascoci, deci ai de ce sa fii atent.

Acum ca stii, trebuie doar sa te duci si sa te bucuri. Ai trailerul aici, daca inca nu esti 100% convins:

Distribuie