• Share

Lumea lui Momo - scoala de vara altfel

Lumea lui Momo - scoala de vara altfel

 

Vacanta se apropie cu pasi repezi, si una din problemele cu care se confrunta cei mai multi parinti este legata de felul in care isi vor petrece copiii vara. Nu este usor deloc sa optezi pentru o scoala de vara sau alta, exista din fericire multe optiuni in acest moment, eu ma voi opri asupra unei singure recomandari, pentru ca este testata de noi personal, si mai mult decat atat este cam primul loc unde am intalnit un mediu atat de prietenos, cald si plin de viata. Va avertizez ca nu este genul de scoala de vara unde copiii sunt inregimentati la fel ca in restul anului ci un loc nonconformist in care copiii se vor simti cu adevarat bine!

 

 

lumea lui momo

 

 

Lumea lui Momo, dupa cum se descriu chiar ei, este: "...un spațiu al răgazului, al veseliei si imaginatiei fara de sfarsit. Și unul în care lucrurile sunt un pic altfel decât te-ai obișnuit. Așa că aici până și școala începe de fapt... în vacanță. Pentru că școala de vară e o altfel de școală. E una în care copiii învata cum să se bucure cu adevărat, cu sens, cu miez și cu activități suculente ca fructele bine pârguite, de timpul lor liber.”

 

Activitatile sunt structurate in asa fel incat sa fie un echilibru intre cele indoor (ateliere de cooking, creativitate, pictura, modelaj, colaj, teatru, povesti etc.) si cele outdoor (1,5 ore pe zi se vor petrece in parc, in Cismigiu, care este la o aruncatura de bat). Din partea casei: fructe sanatoase si apa.

 

Programul este de luni pana vineri, intre 9 si 13, din 24 iunie pana in 20 iulie. Pentru mai multe informatii, folositi cu incredere adresa: [email protected]. Noi il recomandam din inima, este un spatiu unde ne-am simtit mereu ca acasa, plin de culoare, un loc in care jocul capata noi valente. Check it out!

 

Powered by a Ready 2 Use mom.

Distribuie