• Share

Dracula si prietenii sai cazati in cosciuge la Bran, de Halloween

Dracula si prietenii sai cazati in cosciuge la Bran, de Halloween
Foto: airbnb.com

Usturoi! De cand e vremea si pamantul, omenirea are o pasiune nestavilita pentru vampiri, in speta Dracula al nostru. Pe orice continent ai fi, esti intrebat care ti-e originea si discutia duce inevitabil catre un raspuns de genu’: „Romania... mmm... Dracula?!”. Asta dupa ce ti-ai facut datoria de cetatean si-ai incercat cu puncte cardinale si ceva geografie de prin liceu. La auzul cuvintelor magice vezi deja cum interlocutoru’ ti-afiseaza un zambet de parc-ar sta in fata lui drept Vlad Tepes in persoana, nu ca l-ar cunoaste dupa acest nume. Iar pe Gica Hagi si Nadia Comaneci ii pastrezi pentru cunoscatori.

Si daca noi credem c-am auzit toate miturile posibile pe tema neinsufletitilor cu colti, iata ca cei de la Airbnb cred ca e ceva necurat la mijloc si mai e mult de explorat, asa ca ofera o noapte-n doi la Castelul Bran de Sfintele Halloween. Cazarea in cosciuge si turul ghidat de marele stra-stranepot al scriitorului Bram Stoker, Dacre Stoker, sunt si ele pe lista de beneficii ingrozitoare.

Nu te astepta sa-i gasesti aici pe Robert Pattinson stralucind ca-n Twilight sau pe Ian Somerhalder hipnotizandu-te ca-n Vampire Diaries. Dar cum se zvoneste ca din ’48 nimeni nu si-a mai petrecut noaptea in castel, ar fi bine sa dai pe la vreo cateva manastiri inainte si sa-ti dai pijamalele cu nitica apa sfintita. Bineinteles, daca vrei sa participi la concurs.

Le scrii oamenilor aici in 550 de caracatere “Ce i-ai spune Contelui Dracula daca te-ai intalni cu el in castel?” in engleza, germana, italiana, rusa, portugheza, chineza, japoneza sau coreana, pana pe 26 octombrie.

Daca esti cat de cat creativ(a) si nu vii cu raspunsuri de genul „mereu mi-am dorit sa vizitez un castel, inca de cand eram mic(a) si ma uitam la desene animate impreuna cu prietenul/prietena mea cel/cea mai bun(a) care visa sa doarma intr-un sicriu” s-ar putea sa castigi.

In acest caz:

- n-ai voie cu usturoi, pana si vampirii detesta respiratia urat mirositoare;

- fara bijuterii de argint, doar stii c-acum se poarta bijuteriile statement din cupru si-alte tinichele;

- liliecii-s peste tot, asa ca cedeaza trecerea;

- fara cruci, sub nicio forma;

- fara selfie-uri. Pan-aici ti-a fost!

De la Jonny Depp, Alice Copper, Tim Burton, Luke Evans la Joe Perry sau Matt Sorum, celebritatile hollywoodiene au vizitat rand pe rand castelul, cum poti vedea si-n imaginea de mai jos. Poti sa fii si tu ca ei!

Foto: Tim Burton exprimand-si ingrijorarea in legatura cu ideea celor de la Airbnb. Sursa: Johnny Depp Lovers Deppheads FB.

Insa cum crezi c-ar decurge o noapte la Castelul Bran pentru:

Michael Jackson - ar mai filma un videoclip pentru Thriller;

Charlie Chaplin - vecinii ar sta linistiti in privinta tipetelor;

Rowan Atkinson in rolul lui Mr. Bean - ar manca un Snickers si ar fi el;

Ellen DeGeneres - face un talk show si-i sperie pe invitati cu mascote in forma de usturoi;

Darth Vader - il convinge pe Dracula sa-l transforme in vampir si pune la cale Razboiul Vampirilor.

Ar arata cam asa:

Foto: comicartfans.com

Distribuie