• Share

Festivalul George Enescu - cum ne bucuram de ultimele zile de Bucuresti muzical

Festivalul George Enescu - cum ne bucuram de ultimele zile de Bucuresti muzical

 

Sunt ultimele zile de festival, asa ca daca nu ati ajuns, mai aveti timp pana in 20 septembrie sa va bucurati de cele mai frumoase orchestre ale lumii. Iar daca nu mai gasiti bilete, nu e cazul sa va intristati, pentru ca exista Piata Festivalului.

 george enescu festival bucuresti 2015

 

In fiecare zi, puteti vedea aici concerte live, dar si proiectii cu cele mai importante spectacole ale editiilor trecute ale festivalului – “Bisurile Festivalului Enescu.”

 

Proiectul face parte din “Bucurestiul Creativ” si tot in cadrul acestuia mai puteti inca participa la tururile pietonale sau cu bicicleta care va vor dezvalui Bucurestiul lui George Enescu. Pana in 20 septembrie, va puteti aventura pe urmele acestuia, in fiecare de sâmbătă și duminică de la ora 10.30 cu pornire din fata de la Ateneu, respectiv parcul Herastrau.

 

Altfel, va recomandam intalnirea cu Royag Concertgebouw Amsterdam de sambata, 19 septembrie, si nu va faceti griji daca nu mai prindeti bilete – concertele sunt transmise live pe site-ul festivalului: festivalenescu.ro.

Distribuie