• Share

Filme si ecologie: concurs pentru elevi si studenti cu premii de la Cinema City

Filme si ecologie: concurs pentru elevi si studenti cu premii de la Cinema City

 

Ultimii ani au stat sub semnul progresului: s-au inventat o mulţime de dispozitive menite să ne uşureze traiul, s-a construit, s-au folosit resurse, totul pentru confortul şi bunăstarea noastră. Am avansat din multe puncte de vedere, iar asta se vede.

 

Însă, cum toate au un preţ, mediul înconjurător a avut de suferit. De aceea, Cinema City vine în sprijinul acestei probleme şi organizează, între 20 mai şi 3 iunie, concursul ,,Salvează tu însuţi planeta!”, concurs ce se adresează tuturor elevilor şi studenţilor din România.

 

 

 

 

Scopul acestuia este conştientizarea epuizării resurselor naturale şi a necesităţii de a recicla şi refolosi resursele existente, precum şi promovarea grijii pentru un mediu sănătos. Tema o reprezintă crearea unor obiecte de inspiraţie ecologică, numai din materii prime precum: hârtie, sticlă, plastic, materiale textile sau metal, obiecte ce vor fi aduse şi expuse în locaţiile Cinema City din toată ţara, până pe 2 iunie.

 

Jurizarea va avea loc în perioada 3-7 iunie, în urma căreia se vor acorda trei premii la nivel naţional şi un premiu de popularitate, acordat pe baza voturilor obţinute pe pagina de Facebook a Cinema City România.

Distribuie