• Share

Muzica, relaxare, vegetarianism, dans si multa iubire la Electric Castle in 2013

Muzica, relaxare, vegetarianism, dans si multa iubire la Electric Castle in 2013

 

Am plecat de la Electric Castle cu senzatia ca acea lume pe care o vad si o simt din ce in ce mai mult in ultima vreme nu e doar o utopie. Lumea pe care o visez si care a luat fiinta la Bontida langa Cluj este cea in care nu conteaza cine suntem, de unde venim, cum suntem imbracati, cat de mare avem nasul etc. Am vazut zece mii de oameni din toate paturile sociale si financiare, cu gusturi si stiluri diferite care nu aveau nici cea mai mica problema unii cu altii, care se acceptau si zambeau tot timpul, care dansau la unison toata noaptea. Pana si politia era super relaxata si intelegatoare de parca se molipsise de la cei prezenti. O atmosfera de vis, de pace, de relaxare, de dans si muzica incontinuu.

 

 

electric castle impresii recenzie

 

 

E greu de descris senzatia pe care o ai cand faci parte dintr-o enorma masina de dans, iubire si intelegere. Mi-aduc aminte ca desi afara era frig, cand te apropiai de zona unde multimea dansa simteai caldura cum te invaluie. Artistii au fost de nota 10 prin prisma faptului ca au simtit exact multimea si s-au contopit cu ea, hranind-o exact cu ceea ce avea nevoie. Muzica, asadar, a fost ingredientul care a desavarsit experienta. Cei care au facut cele mai frumoase surprise din punctual meu de vedere au fost Zabiela care a fost de vis si Fritz Kalkbrenner, care a venit cu intarziere si pentru care s-a meritat fiecare secunda a asteptarii. Am vazut si ascultat multi dj tineri, necunoscuti la nivel mare, dar care au pus mai bine si mai aproape de oameni decat multi din cei mari. Surprize placute, cu alte cuvinte.

 

Organizatorii au fost luati putin pe nepregatite, nu de numarul mare de oameni, ci de calitatea lor. Cred ca am vazut cel mai mare numar de vegetarieni pe metru patrat din viata mea. Ceea ce m-a bucurat, si eu fiind unul dintre ei. Si cel mai mare numar de oameni la un after. Ceea ce iar m-a bucurat. Am inteles ca toti cei care eram acolo imparteam acelasi vis. Aceeasi credinta. A muzicii si dansului. A iubirii si a acceptarii. A fost nu numai o minivacanta perfecta ci si o confirmare ca suntem din ce in ce mai multi. Si ca la anul va fi si mai bine. Si mai puternic.

 

Deci se poate.

 

Click pe foto pentru marire

electric castle recenzie electric castle festival
electric castle impresii electric castle festival recenzie

Credit foto: Electric Castle Facebook

Distribuie