• Share

Top 3 evenimente ale weekendului 11 - 13 dec 2015

Top 3 evenimente ale weekendului 11 - 13 dec 2015

 

E o atmosfera diferita in oras. Are legatura cu vacanta si Sarbatorile, cu bucuria de a porni in cautarea cadourilor si brazilor si de a face planuri de vacanta. Pana atunci insa, Bucurestiul ne ajuta sa intram in spiritul vacantei cu foarte multe targuri de cadouri, filme, concerte si multe alte delicii. Trei dintre ele sunt prezentate mai jos.

 

alt craciun targ gabroveni 

Alt.Craciun


La Gabroveni se tine targ de Craciun. Nu mai vin comerciantii cu tarabe si cosuri pline ca odinioara, insa apar cadouri mestesugite de designeri romani.

 

Elementul altfel este ca targul devine si prilej de adunare in jurul bradului a unor trupe alternative romanesti dar si a unor ansambluri vocale si de suflatori: Byron, The Mono Jacks, Moonlight Breakfast, Alexandrina, The Amsterdams etc. Vor mai fi ciocolata calda, vin fiert si alte bunatati in ton cu sezonul. Intrarea este libera iar evenimentul tine pana in 23 decembrie.

 

Festivalul de Psihanaliza si Film


Editia a patra a festivalului va avea loc la Elvira Popescu. Filme de toate felurile, multe dintre ele premiante, animatii precum Hotel Transilvania 2 sau Micul Print, dar si dezbateri vor anima acest weekend.

 

Bairam


Iar dupa atata culturalizare si cautat de cadouri ce-ar fi sa mergem la un Bairam? Sambata la World Trade Plaza suntem invitati de Gaia la un “party pe chirie in mega-sufragerie”.

 

Din playlist nu vor lipsi 3 Sud Est, Animal X sau Andre. Dress code: anii ’90 – adidasi, blugi prespalati, bandane etc.

Distribuie