• Share

Metrorex sarbatoreste 8 martie cu un cadou pentru femei

Metrorex sarbatoreste 8 martie cu un cadou pentru femei

 

Pe 8 martie se sarbatoreste Ziua Femeii in Romania, iar surprizele sunt intotdeauna binevenite si asteptate de catre reprezentantele sexului frumos. Fie ca vreti sa petreceti aceasta zi in intimitatea locuintei sau v-ati notat cateva lucruri pe lista de activitati, capitala va pune la dispozitie felurite modalitati de petrecere a timpului in aceasta zi festiva.

 

 

8 martie metrorex bucuresti

 

 

Dupa initiativa de pe 3 martie, cand Metrorex a oferit scrisori menite sa insenizeze ziua calatorilor si sa anunte vestirea primaverii, pe 8 martie s-au gandit sa-si trimita mesagerii primaverii cu daruri pentru femei, care constau in carti si reviste, oferite in colaborare cu editura Litera. Cadourile vor fi oferite intre orele 11:00 si 13:00, doar pe traseul magistralelor 1 (intre Dristor 2 si Pantelimon) si 2 (intre Berceni si Pipera), asa ca daca va incumetati sa iesiti din confortul casei, sunteti asteptate cu atentii carturesti.

 

8 martie este ziua in care ne vom deconecta de la telefoanele noastre in metrou si vom invata sa ne transpunem in realitatile livresti sau, de ce nu, sa facem schimb de carti, zambete si idei cu cele de langa noi.

Distribuie