• Share

Cinema: Life of Crime - Daca faci schimb de dame primesti si o portie zdravana de ras

Cinema: Life of Crime - Daca faci schimb de dame primesti si o portie zdravana de ras

 

Nici nu li s-au racit bine paturile din celula, ca Ordell Robbie (Mos Def) şi Louis Gara (John Hawkes) pun la cale o noua gainarie prin care sa se imbogateasca rapid. Cei doi pungasi o rapesc pe Mickey Dawson (Jennifer Aniston), sotia lui Frank Dawson (Tim Robbins), un dezvoltator imobiliar corupt din Detroit, cu gandul de a-i cere acestuia rascumparare 1 milion de dolari. Dar vorba aceea, scoateala de acasa nu se potriveste cu cea din targ: Frank intenteaza divort pentru a se casatori cu amanta sa din Bahams, Melanie (Isla Fisher) si nu are de gand sa plateasca.

 

 

life of crime schimb de dame film cinema

 

 

Fazele amuzante curg unele dupa altele, mai ales ca itele se incurca pentru toate personajele. Filmul nu este o capodopera, dar il putem incadra cu indulgenta in segmentul medium-high. Life of Crime este un exemplu bun de asa zis film tribut, se vede cu ochiul liber ca regizorul Daniel Schechter este fan Tarantino si cu siguranta lucrarea sa preferata este Jackie Brown. Daca nu umorul, atunci coloana sonora groovey sigur il da de gol.

 

Distributia colorata, formata din Jennifer Aniston, Tim Robbins (joaca foarte bine rolul de canalie egoista si antipatica), John Hawkes (Louis Gara nu este rolul carierei sale, dar aceasta contributie sigur nu il va lasa sa treaca neobservat in ochii oamenilor din industria filmului), Isla Fisher (rolul de amanta superficiala ii vine ca o manusa), Mos Def, Will Forte si Mark Boone Junior, este un alt motiv pentru care trebuie sa vezi filmul. Prietena Jennifer Aniston nu m-a impresionat niciodata cu jocul ei, dar se pare ca actorii sunt ca vinul, cu cat inainteaza in varsta, cu atat devin mai buni.

 

Click pe foto pentru marire

life of crime schimb de dame cronica recenzie

life of crime schimb de dame film cinema recenzie
life of crime schimb de dame recenzie cronica life of crime schimb de dame film cinema recenzie cronica

Foto: RO Image

 

Cel mai convingator actor / actrita: John Hawkes, te face sa te indragostesti de raufacatorul Louis Gara

 

Cea mai tare faza: Cand simpatizantul nazist Richard (Mark Boone Junior) iese din casa tragand cu arma dupa Mickey si Louis si nimereste intr-o masina de politie in trecere. Politistii din masina cheama intariri si descopera in casa acestuia o cantitate insemnata de arme si poze cu Hitler

 

Punctul slab: Anumite detalii sunt doar de umplutura

 

De ce merita sa-l vezi: Pentru premisa amuzanta de la care pleaca intamplarea si pentru modul in care actorii anima povestea cu ajutorul personajelor

 

Cu cine mergi sa-l vezi: Cu gasca

 

Nota OM: 3,5 / 5

Distribuie