• Share

Cabinete veterinare deschise non-stop in capitala

Cabinete veterinare deschise non-stop in capitala

 

Odata cu adoptarea unui animal de companie, vin si responsabilitatile. Iar daca esti genul de "mama" panicata, care nu poate adormi la loc in timpul noptii, in timp ce odrasla pare a fi bolnava, ne-am gandit sa facem o lista cu cabinete veterinare deschise non-stop din capitala. Acum poti solicita la orice ora din zi sau din noapte ajutorul unui medic veterinar, in functie de sectorul in care locuiesti. 

 

 

cabinete veterinare clinici non-stop bucuresti

Sector 1
Di-Vet Dorobanti
Situata in inima capitalei, clinica Di-Vet Medical asigura servicii de urgenta 24/24, fiind deschisa chiar si de sarbatori. De asemenea, clinica va poate pune la dispozitie o ambulanta, care va asigura asistenta medicala de urgenta si transportul insotit de un medic speciialist. Pentru 
Sector 2
Sector 3
Sector 4
Sector 5
Sector 6

 

 

Sector 1 - Di-Vet Dorobanti

 

Situata in inima capitalei, clinica Di-Vet Medical asigura servicii de urgenta 24/24, fiind deschisa chiar si de sarbatori. De asemenea, clinica va poate pune la dispozitie o ambulanta, care va asigura asistenta medicala de urgenta si transportul insotit de un medic speciialist. Pentru programari sau urgente, dati click aici.

 

 

Sector 2 - Clinica Veterinara Armeneasca / Vetsana

 

Avand o experienta de 12 ani in ceea ce priveste practicarea medicinei veterinare, clinica Armeneasca 34 se numara printre cabinetele deschise non-stop. Modalitatile prin care ii puteti contacta in miez de noapte sunt trecute aici. Tot in sectorul 2, amplasat langa metroul din Piata Muncii, se afla un alt cabinet veterinar deschis 24/24 - Vetsana.

 

 

Sector 3 - Centrovet

 

Cei care locuiesc in sectorul 3 al capitalei, se pot baza pe acest 3 in 1 al clinicilor veterinare - posibilitatea de a merge cu prietenul patruped la clinica veterinara, la farmacie sau la pet shop este nelimitate temporal. Ii gasiti pe Strada Pascal Aristide, nr 52-54, sau la numarul de telefon 021 322 4841.

 

 

Sector 4 - Priorivet Consult 2000


Priorivet se numara printre cabinetele veterinare deschise non stop. Aflat pe Strada Lalosu nr. 56, este alegerea potrivita pentru cei care locuiesc in sectorul 4 din Bucuresti. De asemenea, numarul de telefon la care ii puteti contacta este 0723 247 411.

 

 

Sector 5 - Biovet

 

Sectorul 5 vine in ajutorul stapanilor de animale de companie cu un cabinet veterinar deschis 24 de ore din 24. Biovet, aflat pe Strada Sebastian nr. 211 C, are la activ peste 50.000 de pacienti, lucrand constant la imbunatatirea calitatii serviciilor. Mai multe detalii despre ei puteti gasi aici.

 

 

Sector 6 - A&A Medical Vet


Atasamentul fata de animale se concretizeaza la A&A Medical Vet, in sectorul 6 din capitala. Desi prezent in doua locatii, cea de pe Strada Targu Neamt nr. 30 este deschisa non stop. Detalii despre servicii si tarifele percepute puteti gasi aici.

Distribuie