• Share

Festivalul Luminii: seara de 17 mai va fi plina de lumina si magie in 13 orase din tara

Festivalul Luminii: seara de 17 mai va fi plina de lumina si magie in 13 orase din tara

 

Va fi un weekend plin si lung la Bucuresti, dar si in tara, iar asta nu poate decat sa ne bucure (detalii aici). Iar daca ziua veti avea de bifat expozitii, targuri si galerii, seara puteti avea un moment de magie, daca veti alege sa participati la Festivalul Luminii. Initiat in 2004 la Cluj de catre organizatia nationala Cercetașii României, festivalul a devenit atat de popular incat in acest an, pe 17 mai, aproape intreaga tara va fi cuprinsa de zeci de lumini.

 

Este o invitatie sa uitam cateva ore de stresul cotidian si sa incercam sa ne amintim bucuria lucrurilor simple aprinzand lumanari impreuna cu zeci de necunoscuti.

 

 

festivalul luminii 2017 

 

 

Festivalul Luminii la Bucuresti

 

La Bucuresti sunteti asteptati pe 17 mai, incepand cu ora 20.00 in Parcul Carol, sa aprindeti 10.000 de lumanari pe care le veti aseza in gulgute (cutiute de hartie) confecționate manual de către cercetași de toate varstele. Dar nu numai atat, pentru ca in timpul zilei copiii se pot transforma, cu ajutorul picturii, in personajele lor preferate; in plus, puteti participa si la un atelier de gulgute, pentru a va construi singuri cutiuta cu visuri. Seara se va incheia cu un spectacol de foc, marca Incubator 107.

 

 

Festivalul Luminii in tara

 

Nici tara nu scapa iluminata in seara zilei de 17 mai. Inainte de a vedea unde anume, precizam ca exceptie fac Giurgiu si Cluj Napoca, unde Festivalul va avea loc pe 7 si respectiv, 14 iunie.

 

 

festivalul luminii 

 

 

- Braila (Gradina Mare)

 

- Hunedoara (Parcul Tineretului)

 

- Suceava (esplanada Casei de Cultura a Sindicatelor)

 

- Brasov (Parcul Nicolae Titulescu)

 

- Onesti (Parcul Municipal Onesti)

 

- Timisoara (Parcul Central)

 

- Ramnicu Vlalcea (Parcul Mircea cel Batran)

 

- Sibiu (Parcul Sub Arini)

 

-  Deva (Parcul Unirii)

 

- Oradea (Parcil 1 Decembrie)

 

- Seini

 

 - Miercurea Ciuc

Distribuie