• Share

Spune-mi ce zodie esti, ca sa-ti spun cum petreci de Dragobete

Spune-mi ce zodie esti, ca sa-ti spun cum petreci de Dragobete

 

Oricat de putina atentie i-am acorda, sarbatoarea romaneasca a iubirii, Dragobetele, ne afecteaza intr-un fel sau altul pe toti. Dupa ce orasul a fost inundat de Valentine's Day, ziua de Dragobete vine din urma, nu se lasa mai prejos si ne invata sa iubim romaneste. Iar pentru ca tipologiile relatiilor pe care le avem sunt corelate cu personalitatile noastre, semnele zodiacale sunt indicatori relevanti, care ne ajuta sa stabilim itinerariul perfect pentru ziua de Dragobete. Uite ce spune zodia ta despre ziua de Dragobete pe care o vei avea!

 

 

dragobete zodie petreci

 

 

Capricorn

Nativii capricorn sunt cunoscuti pentru pragmatismul lor de a obtine tot ceea ce isi doresc, insemnand chiar planificarea in ultimul moment a unei intalniri de Dragobete. Asa ca, daca un capricorn va incerca sa te convinga sa mergeti sa vedeti cu intarziere Fifty Shades of Grey, nu vei reusi sa-l refuzi cu una, cu doua. Cu toate acestea, capricornii pot fi pesimisti uneori. Asa ca nu fi surprins daca si-au sters ziua de 24 februarie din calendar, desi au trimis flori in avans partenerei.

 

 

Varsator

Recunoscut pentru creativitatea sa, nativul varsator va fi motivat sa participe la ziua de Dragobete in propriul stil. Va prelua planificarea propriei versiuni a Dragobetelor, in functie de starea sentimentala pe care o are la momentul respectiv. Daca este intr-o relatie, se va feri de afisarea in public a afectiunii, dar daca nu are o partenera, va iesi la agatat cu prietenii.

 

 

Pesti

Celor nascuti in zodia pesti nu le place sa inoate singuri, mai ales intr-o zi ca Dragobetele. Acestora le place sa se aventureze, asa ca 24 februarie va fi trecut in agenda ca iesit din tipare - parasutismul si scufundarile nu sunt excluse. Subordonarea zodiei ii va face sa-i trateze pe parteneri ca pe niste regi, indeplinindu-le orice dorinta. Cine nu si-ar dori un astfel de tratament, mai ales de ziua romaneasca a indragostitilor?

 

 

Berbec

Nativul berbec este un lider innascut, care nu are nevoie de o sarbatoare inventata pentru a celebra dragostea. Avand o vointa puternica si entuziasm cat cuprinde, a trecut peste Valentine's Day cu filme de groaza si mancare de la fast food. De Dragobete se va pune pe primul loc, dar va alege cea mai tare petrecere din oras.

 

 

Taur

Cei din zodia taur isi vor incanta partenerele cu bomboane de ciocolata si cadouri de Dragobete, iar daca aceasta sarbatoare ii prinde singuri, se vor rasfata. Taurul are si o latura sensibila, asa ca ii va placea sa celebreze aceasta zi intr-un mod romantic, intim.

 

 

Gemeni

Traind intr-o lume a dualitatilor, gemenii se adapteaza usor la orice situatie, dar indecizia este prezenta in viata lor. Vor sarbatori Dragobetele in mod normal, presarat pe alocuri cu surprize spontane. Natura superficiala ii va impinge doar catre cei mai atractivi posibili parteneri din club, iar cei care sunt intr-o relatie se vor astepta la cadouri scumpe.

 

 

Rac
Nativilor rac le place sa se simta protejati, asa ca, pe 24 februarie, vor petrece timp cu partenerul sau familia. Racul fara pereche de Ziua Indragostitilor romaneasca isi va plange de mila si va face un pas inainte si doi inapoi. Insa noi ii propunem sa incerce petrecerile din oras si sa lase singuratatea pe alta data.

Rac

Nativilor rac le place sa se simta protejati, asa ca, pe 24 februarie, vor petrece timp cu partenerul sau familia. Racul fara pereche de Ziua Indragostitilor romaneasca isi va plange de mila si va face un pas inainte si doi inapoi. Insa noi ii propunem sa incerce petrecerile din oras si sa lase singuratatea pe alta data.

 

 

Leu

In ceea ce-i priveste pe cei nascuti in zodia leului, nu conteaza daca au partener sau nu de Dragobete. Vad aceasta sarbatoare ca o scuza pentru a fi apreciati de ceilalti oameni, asa ca se vor astepta la atentie speciala si la cadouri. Energici si plini de viata, iubesc sa petreaca, asa ca ziua lor de Dragobete va fi temperata de distractie si cocktail-uri.

 

 

Fecioara

Fecioarelor nu le pasa de sarbatori precum Valentine's Day sau Dragobete, din cauza tendintei de a analiza practic si logic totul. De ce sa le promiti dragostea intr-o zi desemnata in calendar, cand poti face asta 365 de zile pe an? 

 

 

Balanta

Balantele sunt persoane sociabile, insa factorul indeciziei este prezent prea des in viata lor. Asta inseamna ca isi vor face planuri in ultimul minut pentru Dragobete. Nu dau inapoi nici de la un blind date, daca asta inseamna ca nu isi petrec ziua de 24 februarie singuri.

 

 

Scorpion

Nativii scorpion sunt persoane independente, pe care nu le deranjeaza sa petreaca ziua de Dragobete singure. Pasiunea si devotamentul pentru partener ii vor incuraja sa spuna ceea ce simt in aceasta zi, daca nu sunt ocupati cu complotarea impotriva adversarilor.

 

 

Sagetator

Sagetatorii sunt pozitivi, optimisti si le place sa lase frau liber imaginatiei. Daca nu sunt intr-o relatie de Dragobete, vor iesi in oras sa-si binedispuna prietenii la un brunch sau la cocktail-uri, mai pe seara. Cei cuplati vor organiza o aventura pentru partener, precum o zi dedicata alpinismului sau schiatului.

Distribuie