Alternosfera

Alternosfera

Cand si unde

Descriere eveniment

ALTERNOSFERA va cânta în premieră în Club Control, pe 20 octombrie, în cadrul seriei de concerte BT Live, care reuneşte o parte dintre cele mai valoroase şi reprezentative nume ale muzicii alternative româneşti.

Povestea trupei Alternosfera a început în 1998 și s-a propagat cu forță de îndată ce piesa „Wamintirile”, a invadat posturile de radio și televiziune din Republica Moldova și România. Brand-ul deosebit de chitară grunge şi clape armonioase dau trupei din Chişinău melodicitate şi originalitate şi o înscrie pe lista numelor esenţiale ale scenei alternative actuale.

Printr-o prezenţa live impresionantă şi materiale de studio lucrate meticulos (cinci albume şi un EP), dar și datorită unui fanbase remarcabil și fidel, Alternosfera a devenit unul dintre headlinerii favoriti pentru evenimentele de mare amploare din întreaga țară.

Învăluită în misterul conceptelor de show promovate prin „Virgula Tour” și „Epizodia Tour”, Alternosfera urcă în premieră pe scena clubului Control cu povestea celui mai nou album „Haosoleum” (2015) și va susține un concert de neuitat în cadrul seriei BT Live.

www.facebook.com/Alternosfera

 

Intrare: 50 lei
Biletele au fost puse in vanzare in avans, la bar si online pe Eventbook.ro