Andrea Bocelli

Andrea Bocelli

Cand si unde

Descriere eveniment

 Legendarul tenor Andrea Bocelli într-un nou concert extraordinar care va avea loc în Piaţa Constituţiei, la Bucureşti, pe data de 22 iunie 2017 şi pe stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca, în data de 25 iunie 2017.

Andrea Bocelli, cel mai iubit tenor din lume, revine în România anul viitor, pentru a-şi reîntâlni fanii şi pentru a-i încânta cu un concert special, în care va prezenta atât repertoriul său de operă, cât şi interpretări unice a celor mai îndrăgite hituri ale sale.

Prima parte a concertului va cuprinde arii de operă cunoscute, în lumina vocii unice a lui Andrea Bocelli. În cea de-a doua parte, tenorul va prezenta publicului român cântece noi de pe ultimele albume ale sale:  „Cinema” şi „Romanza – A 20-a Ediţie Aniversară”.

„CINEMA” celebrează câteva dintre cele mai bune colecţii de cântece de film gravate în cultura şi inimile câtorva generaţii, inclusiv cântece cu temă epică din filme consacrate (“Doctor Zhivago”, “Love Story”, “The Godfather”, “Life is Beautiful”, “Gladiator”, “The Postman”, “Breakfast at Tiffany’s”), şi, de asemenea, cântece renumite din muzicaluri, imortalizate prin versiunile proprii de pe marele ecran (“West Side Story” şi “Evita”).

Biletele se pot cumpara din reteaua Eventim.