Antitristul - Adrian Naidin

Antitristul - Adrian Naidin

Cand si unde

Descriere eveniment

Si in aceasta primavara, violoncelistul Adrian Naidin isi va incanta admiratorii cu melodii din repertoriul sau amplu, interpretate in aceeasi maniera plina de originalitate. Artistul revine pe scena Salii Mari a Teatrului National Bucuresti cu un nou concert, intitulat sugestiv – ANTITRISTUL. 

Alaturi de charismaticul artist, violonista Catalina Naidin va performa pe parcursul celor doua ore de concert, in calitate de invitat special.

Antitristul, denumirea controversata a noului concert oferit de violoncelistul Adrian Naidin, isi are originile in modul in care se raporteaza artistul la propriile incercari oferite de destin. Adrian Naidin are o fire pozitiva, optimista iar, daca reusesti sa-l cunosti, fie ca prieten, fie prin arta sa interpretativa, vei realiza ca fiecare clipa petrecuta cu el poate fi considerata o buna terapie impotriva tristetii.

Aerul fresh, energic si spontaneitatea artistului, cu fiecare melodie care-i strapunge gandul, creeaza pe scena instantanee magistrale. In ultimii ani, Adrian Naidin si-a fidelizat un numar impresionant de admiratori, impreuna cu care savureaza si exploreaza muzical in toate concertele sale.

Biletele pentru concertul ANTITRISTUL au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate de la casa de bilete a Teatrului National Bucuresti sau online de pe www.ticketnet.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro si www.iabilet.ro.

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, astfel: 40 lei – Cat.II, 50 lei – Cat.II si 60 lei – Cat.I.

Adrian Naidin a absolvit Liceul de Muzica “Sigismund Toduta”, la clasa prof. Gabriela Todor, care a avut un rol urias si decisiv in formarea lui ca violoncelist, si Academia de Muzica „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, Sectia Violoncel si Muzica de Camera. A debutat in 1998 ca artist instrumentist la Opera Maghiara din Cluj-Napoca. Intre 2000 si 2003 a colaborat cu Teatrul National Bucuresti pentru muzica de teatru. Din 2001, este membru al Orchestrei Nationale Radio din Bucuresti.