Asia Fest 2016

Asia Fest 2016

Cand si unde

Descriere eveniment

Asia Fest este primul festival din România dedicat promovării valorilor culturale ale continentului asiatic. Culturile țărilor asiatice au fost dintotdeauna un mister pentru europeni, iar în România, în ultimii ani, s-a dezvoltat o atracţie specială faţă de ţări precum Japonia, China, Turcia, India, Coreea de Sud.

De la sărbătoarea culturilor nu vor lipsi țările care au făcut mereu, la ASIA FEST, parada cu porturile, demonstrațiile de artă culinară, muzică și dansurile minunate: Coreea de Sud, Japonia, China, India, Turcia, Vietnam, Thailanda sau Iran.

Coreea de Sud va fi, însă, invitată de onoare, întreaga ediție de anul acesta fiindu-i dedicată.

De aceea, sâmbătă, 12 noiembrie, coorganizatorul Kompas Events îl va aduce la Bucuresti, pe scena de la ASIA FEST, dar mai ales in mijlocul celor mai înfocați fani K-pop, pe rapperul coreano-american GEMINI, care promite nu doar un concert extraodinar, ci și o jurizare impecabilă a celui mai mare concurs de cover-uri desfășurat vreodată între iubitorii acestui stil de muzică.

Și pentru că tot suntem în zona concursurilor, la ASIA FEST, echipa Otaku Festival va premia cele mai frumoase costume, cele mai credibile performance-uri de Cosplay și pe cei mai animați fani ai… anime-urilor.

Nu vor lipsi de la festival zona de food, zonele de lounge special amenajate în stilul unora dintre țările asiatice care vor participa, iar extravaganta expoziție de haine și bijuterii adaugă un motiv în plus invitației de a nu rata cea de-a IV-a ediție a festivalului ASIA FEST.

Intrarea la eveniment este liberă.