Bucuriile Muzicii - Florin Totan & Sinfonia Bucuresti

Bucuriile Muzicii - Florin Totan & Sinfonia Bucuresti

Cand si unde

Descriere eveniment

"Sinfonia Bucureşti" este prima orchestră privată din România, înfiinţată în anul 1990 de către dirijorul Florin Totan.

Florin Totan despre conceptul "BUCURIILE MUZICII":

"In concertul meu din 29 aprilie, de la ora 19:00 de la Teatrul de pe Lipscani, ca in toate spectacolele mele din tara (in sali de concerte, in parcuri sau in mall-uri), fac o pledoarie pentru muzica clasica in general si pentru frumos, bine si adevar, adica pentru valorile perene ale Antichitatii grecesti. Vorbesc despre compozitori si filozofi, stiluri si curente, literatura si arte frumoase, despre imparati si mari duhovnici ai ortodoxiei, cu indemnul de intoarcere la carte, la lectura mantuitoare si uitarea facebook-ului si a mobilului impatimitor.
Primele concerte din acest proiect vor avea loc pe 29 aprilie si 18 mai, tot la Teatrul de pe Lipscani. In acestea, voi oferi o istorie a muzicii in 80-90 de minute, trecand prin toate culturile esentiale ale Europei. Titlul acestui concept unic si singular in Romania este "BUCURIILE MUZICII".
Conceptul a avut succese incontestabile in Bucuresti (in parcul Coltea, de fapt, locul inceperii proiectului) si peste tot in tara, iar personalitati marcante precum Bujor Prelipcean, Eugen Sarbu, Nelly Miricioiu, primarul din Baia Mare, P. Ionescu (directorul filarmonicii din Bacau), Jean Dumitrescu (directorul Filarmonicii din Pitesti), D. Vladescu (directorul Teatrului din Constanta), doamna Director M. Paun (Arcub), depun marturie pentru valabilitatea, viabilitatea si perenitatea acestui proiect, pentru ca vrem prin acesta sa intoarcem oamenii catre manifestarile culturale care impun civilizatie si respect."
- Pretul biletelor: 30/40/50/60Ron
Va asteptam cu drag la Teatrul de pe Lipscani sa savuram impreuna "Bucuriile Muzicii" alaturi de Florin Totan si "Sinfonia Bucuresti"!

Bilete la casieria Teatrului de pe Lipscani, in fiecare zi in intervalul orar 12:00-20:00 si online aici.
Detalii: 0735.146.903