Cafe Deko - Lansarea noului sezon

Cafe Deko - Lansarea noului sezon

Cand si unde

Descriere eveniment

Miercuri, 5 octombrie, la ora 20:00 marcam inceputul celui de al 13-lea sezon la Cafe Deko.

In 13 ani de istorie, Cafe Deko a inventat fenomene si a creat vedetele care astazi definesc entertainement-ul din Romania. Stand-up-ul si teatrul de improvizatie s-au nascut aici, iar Mihai Bobonete, Mihai Rait, Teo, Vio, Catalin Neamtu sau Costel Bojog au urcat prima oara pe scena de la etajul 1 al Teatrului National, primul loc de intalnire de la Cafe Deko.

Dan Chisu, cel care a avut curajul si inspiratia sa deschida acest capitol al comediei din Romania, va fi si de aceasta data gazda lansarii noului sezon. Alaturi de el vor urca pe scena toate numele grele din stand-up, rezidenti la Cafe Deko sau prieteni-invitati: Bobo, Mihai Rait (Dorel din “Las Fierbinti”), Vancica (Celentano), Costel, Teo, Vio, Bordea, Micutzu, Sorin, Natanticu, toti vor fi prezenti la cel mai important eveniment deKomedie. Nu vor lipsi happening-uri surpriza, interventii inspirate ale trupei ImPro si invitati speciali.

Tot acum Cafe Deko isi lanseaza noua formula de spectacole. Serile de stand-up comedy si de improvizatie raman nucleul dur al programului Cafe Deko, urmand apoi zile dedicate concertelor live, pieselor de teatru contemporan, evenimentelor de colectie sau pentru copii.

La lansarea noului hub cultural de la Cafe Deko nu vor lipsi numeroase personalitati din showbiz, actori de teatru, film si televiziune, jurnalisti sau bloggeri dintre cei mai cunoscuti.


Evenimentul este deschis si publicului fidel Cafe Deko, mai multe informatii fiind disponibile pe
www.facebook.com/DekoCafe sau la numerele de telefon 0733 562 233 si 0745 943 751.