Chalk, chalk, who's there? - Mura & Bine Scris

Chalk, chalk, who's there? - Mura & Bine Scris

Cand si unde

Descriere eveniment

Joi, pe 29 septembrie, artiștii ies la tablă: Mura (Ana Fornoga, ilustratoare) & Bine Scris (Sorin Trăistaru, caligraf) au program de consumat cât mai multă cretă pe o tablă de scris frumos, pregătită special pentru ei în grădina încălzită de la Expirat Halele Carol.

Colorhood și Expirat aduc în fața publicului doi artiști locali care și-au făcut un obicei din scrisul caligrafic și ilustratul cu Praf de Cretă. Mura ilustrează minimalist, cu motive din natură interpretate delicat și prețios, iar Sorin mânuiește penița de peste 3 ani, experimentând constant cu noi medii și instrumente de scris.

Cei doi își unesc joi bucățile de cretă într-un live drawing demo pe tabla de scris instalată pe terasă și pun la cale extemporale pentru cei care au curaj să iasă-n fața clasei la lecția deschisă: participanții la eveniment sunt invitați să-și încerce skill-urile de desenat litere arătoase (se acceptă copiuțe oferite chiar de profi).

Muzică la discreție, răcoritoare și încălzitoare după gust, prietenie generală și goodies semnate de artiști, gata de luat acasă (postcarduri, stickere, art prints): ne vedem joi de la 6 seara.


Accesul la eveniment este liber.