Color 6th Year Anniversary - Marshall Jefersson, Personne, Oktopus, Odette

Color 6th Year Anniversary - Marshall Jefersson, Personne, Oktopus, Odette

Cand si unde

Descriere eveniment

ABSOLUT COLOR 6th Year Anniversary ti-i aduce pe Marshall Jefferson, Oktopus, Personne si ODOTTE (#absolutartist)
MARSHALL JEFFERSON (Chicago, USA)
Trax / Open House / Soap

Orice poveste despre originile muzicii House are invariabil același personaj principal. Este vorba de titanul Marshall Jefferson. Născut și crescut în Chicago, promotorul House de categorie grea se face responsabil de o vastă contribuție în dezvoltarea tuturor stilurilor de muzică din sfera electronica, de la Deep House la Acid House, Techno și Ghetto House. Creator al piesei de rezistență ”Move Your Body”, Jefferson a influențat colosal tot ce asociem azi cu muzica dance, inspirând în același timp zei ai muzicii ca Lil Louis, Frankie Knuckles, Larry Heard, precum și majoritatea DJ-ilor și producătorilor din universul House contemporan.

Un real deschizător de drumuri, Jefferson are la activ premiere impresionante, de la prima înregistrare de pian pe un album House, în 1986, sau prima producție Acid-house "Acid Tracks" pentru Phuture cu un sintetizator TB303, la primul turneu House din Europa, în 1987. Un împătimit al sound-ului fin și organic, Marshall Jefferson își consolidează statutul de inovator dezvoltând producții într-o direcție mai senzuală, ce a format geneza stilului Deep House, fără de care e aproape imposibil să ne imaginăm muzica de azi.

LINE-UP

MARSHALL JEFFERSON
twitter.com/MarshallJeffers
https://soundcloud.com/marshalljefferson
facebook.com/MarshallJeffersonOfficialFanPage

PERSONNE
https://www.facebook.com/personnemusique/
https://soundcloud.com/personnemusique

OKTOPUS

ODOTTE (#absolutartist)
https://www.facebook.com/odotte.ro/
https://soundcloud.com/odotte-music

ACCES

Accesul e liber și se face DOAR pe baza cardului ABSOLUT COLOR. Fiecare posesor de card poate intra la eveniment însoțit de încă 3 persoane venite simultan. Aplicația pentru card se face la [email protected], în limita cardurilor disponibile.