Concert Iris & Trooper

Concert Iris & Trooper

Cand si unde

Descriere eveniment

Iris alături de Trooper la show-ul de la Arenele Romane
Joi, 14 septembrie, Bucureşti – Legendara trupă Iris va cânta alături de Trooper în concertul de pe 4 noiembrie de la Arenele Romane. Pe lângă Iris, debutanţii de la Iron Cross se adaugă pe afiş lângă trupe de referinţă ale rock-ului autohton deja anunaţate: Taine, Altar, Gothic, C.A.S.H. şi Chrom Dioxid. Artiştii promit fanilor muzicii rock un show complet, autentic. Biletele se află deja în vânzare în reţeaua iabilet.ro
"Trooper este pentru noi sinonim cu prietenie, cu sinceritate şi spirit rock. Era firesc ca Iris să răspundă "prezent" la chemarea lor și, ca de fiecare dată, va fi o bucurie să fim pe scenă alături de ei. Și tu ești Trooper, și tu ești Iris, fii alături de noi!" spune Cristi Minculescu.
"Pentru mine există şi va exista întotdeauna un singur Iris şi din el fac parte Cristi Minculescu şi Valter Popa şi Doru Borobeica, coloana sonoră a unei părţi uriaşe din vieţile noastre. Nu ştiu cum arăta scena asta muzicală dacă în ultimii 40 de ani nu ar fi existat Iris. Suntem extrem de fericiţi că Valter, Cristi şi Boro au acceptat invitaţia noastră. Înseamnă enorm! răspunde solistul Trooper cu admiraţie şi recunoştinţă. "Visul meu, atunci când am pornit trupa asta, acum 22 de ani, era să cântăm cu Iris şi cu Iron Maiden, ambele s-au împlinit, iar fiecare reîntâlnire nu e decât senzaţională, de fiecare dată când se întamplă. Am mers prima oară cu Iris într-un turneu în 2005. Oamenii ăştia au un loc special în sufletele noastre. Ţin minte prima întalnire cu Cristi Minculescu. Faţă în faţă. Teatrul de vară din Târgovişte, 1997. Nu am putut să scot niciun cuvânt." îşi reaminteşte cu drag Alin Dincă.
Newcomerii de la Iron Cross au ajuns pe afişul concertului din noiembrie în urma unui concurs organizat de Trooper, unde mai multe trupe la început de drum s-au înscris pentru marele premiu: primul concert de amploare din cariera lor. Ascultătorii Trooper au votat pe Facebook preferaţii, iar Iron Cross au ieşti învingători. "Iron Cross sunt o trupă tânără. Îi ştim de când s-au înfiinţat. Mari muzicieni acolo. În frunte cu Cerbu. Deşi este doar un copil, acest om cântă printre altele şi cu Phoenix.", declară Coiotu'.
Coiotu': "Ne place ca la fiecare sărbătoare Trooper să avem alături de noi prieteni buni! Aşa că i-am sunat pe unii dintre prietenii noştri buni şi ce să vezi? Scandalul din 4 noiembrie o să fie unul lung şi încărcat de emoţie!"
În cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat opt albume de studio, a cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni, în peste 600 de concerte, a colaborat cu Blaze Bayley şi a urcat pe scena alături de trupe de renume ale genului muzica precum Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP şi mulţi alţii.
Biletele pentru concertul din 4 noiembrie de la Arenele Romane se găsesc în format electronic pe iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.
Pentru reîntâlnirea cu Trooper din 4 noiembrie sunt disponibile următoarele categorii de bilete:
50 de lei intrare general;
70 de lei în ziua spectacolului;