Good Vibrations at After Summer Party - David Morales

Good Vibrations at After Summer Party - David Morales

Cand si unde

Descriere eveniment

 

Dupa prestatia uimitoare a lui Roger Sanchez, Promenada Mall ofera terasa ca sevalet muzical pentru ritmurile lui David Morales, care alaturi de Louie Vega si Tony Humphries formeaza iconica unire de forte Kings of House din New York. Seara va fi completata din partea scenei locale de veteranul Circoloco Negru si cosmopolitii selectori Kosta si Heion.

De la ora 22:00 ne bucuram de After Summer Party pe Promenada, o ultima seara de vara plina de Good Vibrations cu gandul la festivalurile estivale. Asadar, propunem un dresscode Summer Festival Chic, ce pune in valoare garderoba de vara inainte de retragerea de pe scena. Accesul se face doar pe baza de invitatie. Un numar limitat de invitatii sunt disponibile la Info Point-ul de la parterul Promenada Mall.

DRESSCODE: Summer Festival Chic

 

DAVID MORALES

New York (USA)

Def Mix / Ultra Records

 

Originar din New York-ul perioadei de aur a muzicii House, David Morales se numara printre primii DJ Superstar veritabili din lume, dar cu sigurata cel mai versatil. Initial un preferat in Loft si Paradise Garage, isi cultiva arta alaturi de legenda Chicago House Frankie Knuckles si fondatorul For The Record Judy Weinstein, cu care pune bazele Def Mix Productions. Parte integranta din “Kings of House”, Morales este un fascinant etalon pentru House-ul clasic alaturi de monstri sacri Louie Vega si Tony Humphries.


Cu peste 500 de lansari ca remixer si producator, zeul House-ului David Morales lucreaza impecabil alaturi de Aretha Franklin, Michael Jackson, Janet Jackson, Pet Shop Boys, U2, Whitney Houston si Jamiroquai si, in mod natural, devine Remixerul Anului 1998 prin Grammy-ul care ii poleieste cu aur cariera deja foarte stralucitoare. Dupa albumul sau de debut solo “The Program”, lansat la Mercury Records, Morales elibereaza de sub pana sa creatoare “Needin’ U”, ce devine #1 Dance Record si o bijutierie de pret a House-ului clasic.

https://www.facebook.com/djdavidmorales

http://www.djdavidmorales.com/

https://twitter.com/djdavidmorales
https://soundcloud.com/djdavidmorales
http://www.youtube.com/djdavidmorales

 

LINE-UP:

David Morales (New York)

Negru

Kosta

Heion

 

ACCES: