Dichisar de Martisor

Dichisar de Martisor

Cand si unde

Descriere eveniment

2 zile de fun, food & shopping alternativ, alături de cei mai buni creatori de pe Breslo.

Martie e despre sisterhood. O lună de cafele cu prietenele, solidaritate și recunoaștere publică reciprocă. Luna în care ne oprim puțin să apreciem tot ce-am construit împreună, tot suportul primit și oferit, amprentele mamei, fiicei, mentorilor si prietenelor asupra fericirii fiecăreia dintre noi. Vom avea multe ocazii să ne întâlnim în săptămânile ce urmează.

Azi vorbim despre #Dichisar: târgul celei mai mari comunități creative din România. Breslo.ro susține antreprenoriatul creativ feminin încă din 2008. A reușit să adune la un loc peste 165 000 de creatori și consumatori de design românesc, ce se susțin, inspiră și motivează reciproc. În cele 6 ediții #Dichisar de până acum am avut ocazia să cunoaștem aproape 200 dintre cei mai buni creatori de pe Breslo. Ediția a 7-a e de bifat obligatoriu pentru cadouri de Mărțișor și 8 Martie.

5 motive să nu ratezi ediția #Dichisar de Mărțișor

1.  ATMOSFERA  |  Dacă nu ai mai fost până acum la #Dichisar, ți se vor reseta standardele. E târgul pe care-l vei compara cu toate cele ce vor urma.

2. PRODUSELE  |  Funky, alternative, cu suflet, mesaj și misiune. Pentru prietena ce mai bună, sora, mama, bunica, șefa, colega de birou. Și mai ales pentru tine.

3. EXPOZANȚII  |  Oameni #mișto, talentați și cu picioarele pe pământ. Dacă ai nevoie de o injecție de pasiune, aici e locul. Vino devreme, să ai timp de vorbă.

4. BARUL  |  Organizatorii au un talent pentru a depista ce e trending în București. Aici i-am cunoscut pe Coftale și Beautyfood, acum e rândul VanFruct. Yumm!

5. TOMBOLA CU MULȚUMIM  |  Peste 60 de premii pentru cei ce cumpără de la #Dichisar, donate de designerii prezenți. Cui nu-i plac cadourile?

 25-26 Februarie, pe muzică bună, la o cafea adevărată și un cheesecake cu afine, să ne vindece de astenie. 


INTRARE GRATUITĂ