Fuga pe ulita

Fuga pe ulita

Cand si unde

Descriere eveniment

Ce ar fi daca ati putea sa lasati liber copilul din voi sa alerge, sa se bucure, fara nicio piedica, fara griji? Echipa MPG va da ocazia sa va bucurati de toate acestea printr-o cursa inedita, antrenanta si distractiva, cu o atmosfera placuta in care sa redescoperim traditii si gusturi romanesti, care sa inchida intr-un mod creativ sezonul de alergare RUNFEST: Fuga pe ulita!

Toti ne aducem aminte cu drag de vremurile copilariei, cand ne-am bucurat din plin de libertatea de miscare si am zburdat pe ulite si prin natura. Dorim sa reinviem acele momente frumoase si sa va oferim o experienta inedita, care sa combine in mod inspirat amintirea acelor ani cu pasiunea pentru miscare si cu traditiile romanesti. Evenimentul Fuga pe ulita, sustinut de brandul Gusturi Romanesti, consta intr-o portie sanatoasa de alergare combinata cu diverse provocari la joaca si surprize frumoase. Am pregatit un mix de ingrediente care sa va ofere o experienta deosebita, distractiva si interactiva “audio-olfacto-vizual”. Toata povestea este pusa la cale in parcul Herastrau, unde vom lasa sa zburde liber copilul din noi. 3, 2, 1... hai, la fuga!

Toata povestea este pusa la cale pe 19 noiembrie, la ora 11:00, in parcul Herastrau, din Bucuresti, pe un traseu unic de 5 kilometri, deschis tuturor participantilor indiferent de abilitati, incepand de la varsta de 6 ani. Traseul va fi amenajat pe aleile parcului Herastrau, cu punctul de Start in zona Expoflora, urmand ca acesta sa treaca prin Insula Trandafirilor, apoi sa se continue pe Aleea Michael Jackson si pe langa debarcader, oferind pe parcurs o priveliste frumoasa a lacului. Si, pentru ca ne-am propus ca aceasta zi sa fie una speciala, vom impleti firul povestii cu motive traditionale si cu un mix de ingrediente care sa va ofere o experienta distractiva si interactiva “audio-olfacto-vizual”. In zona de Start a evenimentului veti descoperi o atmosfera plina de voie buna si veselie, precum si elemente traditionale si Gusturi romanesti.

Pachetul de participare pe care il va primi fiecare concurent include: un tricou tehnic personalizat RUNFEST - Fuga pe ulita, cu un design original si atractiv, inspirat din motive populare; numar de concurs; medalie de Finisher; voucher cu discount special la Running Warehouse Europe; baton Isostar; o portie de paste Barilla, nr. 1 in Italia, in sos Barilla, sau o portie de fasole cu ciolan, la alegere; un pahar cu vin fiert pentru participantii de +18 ani, la finalul concursului; alte produse asigurate de sponsori. La acesta se adauga toate serviciile oferite in cadrul evenimentului, precum si atmosfera energizanta specifica conceptului Sportainment promovat de MPG: amenajare zonei de Start/Finish; amenajarea si marcarea traseului; punct de informatii si de ridicare de pachete; puncte de alimentare si de hidratare la Start si pe traseu; comunicatii si interventii de urgenta; asistenta medicala si ambulanta; vestiar si garderoba; servicii de catering; fotografii in zona de Start/Finish a competitiei si pe traseu, precum si filmul oficial al cursei; muzica potrivita temei concursului si MC pe durata evenimentului, precum si alte servicii si oferte speciale din partea sponsorilor si partenerilor.

Inscrierile sunt deschise online pe pagina evenimentului de pe platforma RUNFEST - www.runfest.ro, ultima zi de inregistrare fiind miercuri, 16 noiembrie 2016. Toti participantii care se vor inscrie pana duminica, 9 octombrie, vor beneficia de taxa minima de participare in valoare de 65 lei, iar pentru acces direct click aici. Cursa este una necompetitiva, iar la final participantii au ocazia sa castige diferite premii la tombola.