Golan - lansare Intro

Golan - lansare Intro

Cand si unde

Descriere eveniment

Golan, trupa care impresioneaza de fiecare data prin sound-ul fresh si melodios, lanseaza videoclipul piesei “Zenith”: http://bit.ly/GolanZenith. Realizat de Studio Set, in regia lui Anton si Damian Groves, acesta o are ca protagonista pe Anda Butuc și vibreaza in stilul clasic Golan.

Videoclipul ilustreaza lupta cu sinele si consecventa pe care trebuie sa o ai atunci cand vrei sa te autodepasesti, puternicul mesaj avand o coloana sonora visatoare, care te transpune intr-o stare de perfecta armonie. “Zenith” este inclusa pe albumul "Intro", care va avea lansarea primavara aceasta. 

Pe 7 aprilie sunt asteptati la Arenele Romane toti cei care de-a lungul celor aproape 3 ani au rezonat cu ceea ce reprezinta Golan in industria muzicala autohtona. Trupa pregateste un show live impresionant, presarat cu momente acustice, simfonice si ritmuri exotice. Din line-up-ul serii fac parte si urmatorii artisti: IAMYANK (hu), Helen, Otherside, Moonlight Breakfast, Rabbit The King, evenimentul fiind sustinut de SKYY Vodka si new kids from the bloc.

Albumul "Intro" este experimentul sonor care s-a nascut si a crescut odata cu trupa, care s-a creat si s-a dezvoltat cu fiecare concert de club, turneu, festival sau eveniment mare, povestea lui fiind inspirata de evolutia celor 5 membri, atat la nivel muzical, dar si emotional si creativ. "Intro" este exemplul prin care Alex, Mihai si Ernesto, alaturi de Florian si Iulian Nicolau isi arata placerea de a construi de la zero un proiect muzical independent, diferit pe plan local si international.

"Intro" contine 13 melodii, iar primele 300 bilete pentru concert costa 29 lei si sunt disponibile pe MyTicket.ro, in magazinele Diverta si magazinul H2O Shop. Dupa epuizarea lor, biletele vor putea fi achizitionate la pretul de 45 lei, iar in limita disponibilitatii se vor gasi si la intrare, la 60 lei.

Despre Golan 

Golan imbina si foloseste atat experienta cat si bagajul muzical diferit al fiecaruia dintre membrii trupei pentru a crea un house/nu disco melodios, super-dansant, ce a trecut fara compromisuri de la underground, la un mainstream de calitate. Trupa se orienteaza spre latura umana a muzicii electronica, folosind in show-uri sample-uri, live DJ’ing si instrumente clasice precum flautul, trompeta sau percutii.

Bilete: http://bit.ly/GolanIntro

Facebook Event: http://bit.ly/GolanIntroAlbum