Grooming

Grooming

Cand si unde

Descriere eveniment

Grooming este un spectacol despre ceea ce nu se vede. Sau despre ceea ce se alege să nu se vorbească. Despre identități ascunse și revelate. Despre căutarea sinelui și pierderea lui într-o identitate construită. Despre fuga de realitate și folosirea semenilor pentru satisfacerea celor mai abjecte dintre porniri. Sau, pur și simplu, despre tot ceea ce suntem capabili să facem pentru a supraviețui propriului infern. 

Paco Bezerra explorează limitele imaginației și ale pornirilor personajelor sale prin prisma influenței pe care două elemente fundamentale ale culturii occidentale [Alice și Hitchcock] le-au exercitat asupra lor, folosindu-le ca metafore și oferind în schimb un text pe cât de realist pe atât de dur, despre felul în care refugierea noastră în realitatea virtuală nu e niciodată numai virtuală. 

Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

 

Preţ bilet 31,5 lei/21 lei (studenți/elevi/pensionari)

Bilete online pe www.teatruldearta.ro/bilete, Eventim.ro și mySTAGE.ro

Rezervări: 0737.904.932 / [email protected]

Biletele rezervate trebuie achiziționate cu minimum 1 zi înainte de data spectacolului. Valabilitatea rezervării se pierde pentru biletele neridicate până în pre-ziua evenimentului ori în cazul neconfirmării telefonice a acesteia, în ziua spectacolului.