Hospitality Romania 2017

Hospitality Romania 2017

Cand si unde

Descriere eveniment

Dupa o pauza anul trecut, continuam seria petrecerilor HOSPITALITY in Romania cu editia 2017, alaturi de LOGISTICS, KRAKOTA si BOP.

HOSPITALITY este seria de petreceri curata de HOSPITAL RECORDS si este cel mai cunoscut si apreciat concept de petreceri drum and bass din lume. Acestea au loc pe toate meridianele, din Sudul Americii pana la festivalurile nord-americane, din Australia pana in Europa. In Romania suntem la a 5-a editie, de fiecare data organizate in parteneriat cu arena dnb. Evenimentele sunt recunoscute pentru muzica plina de energie pozitiva, artisti (atat producatori cat si dj) spectaculosi si mai ales pentru un publicul prietenos si cunoscator.

LOGISTICS este o legenda. Incepand cu primul lui album, "Now more than Ever" (care contine piese cum sunt City Life sau Haunted by her Yesterdays) lansat in 2006, a definit o parte a modului in care suna drum and bass-ul. A continuat cu alte 6 albume, fiecare important pentru era in care a fost scris, ultimul este "Electric Sun" din 2016.
Muzica lui, fie ca ne dam seama sau nu, este prezenta la fiecare petrecere arena dnb din ultimii 9 ani. Amintim aici doar cateva dintre piesele noastre favorite: Together, Toy Town, Cosmonaut sau remixul la Fourtet - Angel Echoes.
Ne vom revedea sambata cu el dupa prea mult timp, ultima oara ne-a vizitat in 2012 la primul Hospitality.

KRAKOTA este pe val. La ultimul Hospitality a fost marea revelatie, avand un set pe care inca il auzim mentionat ca fiind cele mai bune din istoria noastra de 9 ani de petreceri. Desi este un producator de prima clasa (albumul de anul trecut "Strange System" este unul dintre cele mai bune ale anului 2016), ca dj este in elita celor care iti raman in minte dupa un festival unde ai vazut 100 de artisti. Pentru cine a avut ghinionul sa rateze Hospitality-ul din 2015, uitati aici un set live de o ora.

BOP este cel mai interesant artist din lineup. Nu l-am mai vazut pe scena arenelor, dar oricine este la curent cu miscarea nu are cum sa nu fi observat explozia ultimului sau minialbum "Not your cup of tea". Se vorbeste despre el ca un artist al viitorului, iar muzica lui este nu doar futurista, dar si privita ca semn al vremurilor care urmeaza.
Vine din Sankt-Pertersburg, Rusia, iar influentele din techno il ajuta sa produca altceva decat muzica pe care te astepti sa o auzi (si care este produsa constant in centrele vechi ale dnb-ului, cum este Londra). Amintim o piesa, dar muzica lui este atat de variata incat va incurajam sa explorati pe cont propriu: Next Level,

Alaturi de ei, pe scena vor urca si JTR si DUBMUNK, cu VLC la visuals.

Despre bilete, acestea sunt 25 lei in avans (disponibile la magazinele Boarder's si Ollie Gang Shop din Bucuresti), iar la poarta, in seara petrecerii vor fi 35 lei.