It's Show Time - Make it happen

It's Show Time - Make it happen

Cand si unde

Descriere eveniment

Joi, Asociația Culturală Broadway Theatre organizează evenimentul O seară la IT’SHOWTIME – MAKE IT HAPPEN – primul eveniment de strângere de fonduri pentru dezvoltarea unei platforme de live entertainment, unde arta nu mai este țâfnoasă, ci mai degrabă prietenoasă.

Asociația Culturală Broadway Theatre este un ONG care își dorește să plaseze arta într-un mediu relaxat, prin programe educaționale și divertisment live. Apărută pentru a continua și îmbunătăți activitatea Teatrului Independent În Culise (2011-2016), dar și pentru a pune bazele unei noi misiuni culturale, Broadway Theatre dezvoltă proiectul IT’SHOWTIME sub egida grupului artistic deja format, construind un produs cultural adaptat la nevoile actuale ale pieței.

IT’SHOWTIME va fi o platformă de live entertainment în București organizată după modelul american de business întâlnit în teatrele din New York – comunitatea va fi principalul finanțator al acestui spațiu cultural, iar suma necesară pentru dezvoltarea platformei este 250 000 euro – bani care ar acoperi chiria spațiului, echipamentul tehnic și amenajarea spațiului, precum și producția primelor spectacole. Deschisă tot anul, platforma va pune la dispoziția iubitorilor de ieșiri în oraș o experiență vie, foarte apropiată de conceptul american de live entertainment venue. Acest loc de întâlnire (hang out place) multifuncțional va găzdui spectacole de teatru, stand-up comedy, musical-uri, concerte, spectacole de cabaret, proiecții de film, expoziții și lansări de carte.

„Oamenii ies în oraș. Mall-urile sunt pline, cluburile și barurile sunt pline, pentru că oamenii au nevoie de socializare și entertainment. IT’SHOWTIME este locul de întâlnire al acestor lumi pentru că pune la dispoziție show-uri de calitate livrate în culori vii, lipsite de „prăfuiala” divertismentului clasic (săli de teatru vechi, spectacole conventionale). Noi vrem să dăm „refresh” industriei de entertainment și să oferim povești și experiente unice, strălucitoare, sub un singur acoperiș.” (Cristian Bajora, director artistic)

O seară la IT’SHOWTIME

MAKE IT HAPPEN este un îndemn către spectatori, care pot deveni parte din această poveste și își pot aduce aportul la apariția acestui nou spațiu multifuncțional. Evenimentul va marca lansarea campaniei de strângere de fonduri și va oferi donatorilor experiența unei seri la IT’SHOWTIME, platformă culturală care va exista prin sprijinul comunității bucureștene.

Programul:

1. Socializare în lobby (photo corner, minibar, expoziție foto)

2. Musical-ul SUPERMARKET („Supermarket este un musical anti-rețetă. Este un produs la limita dintre parodie și comedie neagră...” Theo Herghelegiu)

3. Discuții cu artiștii

Locurile la eveniment pot fi rezervate la – 0735 026 762.