Love Sensation Djs Remember - Editia 14

Love Sensation Djs Remember - Editia 14

Cand si unde

Descriere eveniment

Cel mai asteptat concept de evenimente, "Love Sensation Djs Remember", dedicat nostalgicilor scenei muzicale de la inceputul anilor 1998 pana in prezent,, va invita vineri, 17 februarie 2017 sa luati parte si sa-i dati viata Editiei cu numarul 14.

#LoveSensationDjsRemember, are loc o singura data pe an si incearca de fiecare data sa aduca pe ringul de dans pe sound-uri #oldschool, atat "veteranii" cat si noua generatie de clubberi.
La pupitru regasiti dj-ii reprezentativi ai inceputului scenei muzicale electronice din Romania: #Pagal, #RosarioInternullo si #Kool, care va vor incanta cu o selectie muzicala surprinzatoare, cu cele mai apreciate piese ale tuturor timpurilor de la inceputurile fenomenului muzical pana in prezent , care va vor plimba in timp cu nostalgie ... va vor aminti de locatii precum Space, Karma, Vodoo, DV8, Uunderground, Discordia, Zerillos, Malibu, Il Divino, Snach, La Mania, Colors, Gossip, Kudos sau Celentano, Studio Martin, Kristal, Kogal..
"A fost o vremea" cand Pagal era supranumit "regele afterhours-ului", atunci cand petrecerile tineau ca in povesti 3 zile si 3 nopt, exact ca in piesa lui Rosario Internullo... "eram toti o singura familia"!
Au trecut de atunci 17 ani.. in care i17 generatii au scris istoria clubbingului romanesc.
17 feb 2017 este data la care vom dansa din nou ca in povesti alaturi de cei mai dragi prieteni incercand sa memoram si sa rememoram fericirea!
Pagal
ROSARIO INTERNULLO
Dj Kool.ro
Nocturno

Pentru rezervari pls contact:
Valentin: 0726210028
Intrare: 20 lei ( 23.00 - 1.00) >> 40 lei (1.00 - 6.00)