Marcel Thiele - Coloreaza-ti viata

Marcel Thiele - Coloreaza-ti viata

Cand si unde

Descriere eveniment

In perioada 2-9 octombrie, la Palatul Mogoşoaia, are loc expoziţia de pictură “Colorează-ţi viaţa” a artistului Marcel Thiele, eveniment care îşi propune să aducă împreună iubitorii de artă şi să încurajeze tinerii să îşi urmeze vocaţia.

Organizată de Asociația Culturală Alături de Tineri în colaborare cu HTag PR, expoziţia se deschide în data de 2 octombrie, ora 16:00, cu un scurt vernisaj, urmat de concertul acustic Alexandra Uşurelu si band-ul ei. Frumoasa cântăreaţă a devenit cunoscută publicului datorită albumului de debut “La capătul lumii”, dar şi celor două turnee desfăşurate în paralel în întreaga ţară la începutul acestui an.

În urmatoarea duminică, pe 9 octombrie, ora 16:00, are loc evenimentul de închidere marcat printr-un workshop de pictură interactiv la care sunt invitaţi participanţii, degustare de vin şi, în finalul serii, concertul acustic susţinut de Zum. Proiectul ZUM este o îmbinare specială de pop şi world music, o combinaţie de sonorităţi etno cu ritmuri moderne, cunoscuţi în lumea festivalurilor de film şi muzică.

Pictorul Marcel Thiele lucrează în stil abstract, cu culori puternice, pasteluri și nuanțe ferme, folosindu-se de instrumente și tehnici inedite. Fost CEO în companii internaţionale, Marcel Thiele s-a stabilit în urmă cu doi ani în România, unde a avut deja 4 expoziţii. O parte din cele 400 de tablouri pe care le-a pictat în România sunt deja expuse în proprietăți private din toată Europa, în ţări precum Franţa, Germania, Italia, Cehia, Belgia, România, dar și în Brazilia și SUA.

 

• Expoziţia se deschide în data de 02 octombrie, ora 16:00, cu un scurt vernisaj, urmat de concertul acustic Alexandra Uşurelu.

• În data de 09 octombrie, ora 16:00, are loc evenimentul de închidere în cadrul căruia artistul Marcel Thiele va desfăşura un workshop de pictură împreună cu mai mulţi tineri. În cadrul acestui eveniment, Crama Urlaţi Dealu Mare ne va oferi spre degustare câteva sortimente de vin iar un somelier ne va vorbi despre sincronizarea dintre vin şi artă. Seara se încheie cu un concert acustic susţinut de Andreea Crepcia şi Zum.


DESCRIERE EVENIMENTE:

DUMINICĂ, 2 OCTOMBRIE 2016
16:00 - Welcome invitaţi
16:30 - Moment de prezentare a evenimentului
16:45 - Vernisaj expoziţie COLOREAZĂ-ŢI VIAŢA şi networking cu artistul şi invitaţii săi
17:00 - Concert acustic Alexandra Uşurelu

Alexandra Uşurelu - După ce a uimit publicul și criticii muzicali prin spectaculosul concert ”Simfonic PUR”, pe care l-a susținut cu casa închisă în Sala Mare a Teatrului Național București și l-a lansat de curând în format DVD&Blu-ray, Alexandra Ușurelu vine în concert la Palatul Mogoșoaia împreună cu band-ul ei. Apreciată pentru vocea caldă, curată, blândă ce cântă despre oameni și emoții, nu despre lucruri sau întâmplări, Alexandra Ușurelu a devenit în scurt timp una dintre cele mai îndrăgite artiste independente. Primul său album de studio, "La capătul lumii", a câștigat distincția "Cel mai bun album al anului 2015", după ce a primit mai multe nominalizări din partea Societății Române de Radiodifuziune și a devenit într-un an de la lansare unul dintre cele mai bine vândute albume indie din România.

DUMINICĂ, 9 OCTOMBRIE 2016
16:00 - Welcome invitaţi şi degustare de vin Urlaţi Dealu Mare
16:30 - Moment de prezentare a evenimentului
16:45 - Vernisaj expoziţie COLOREAZĂ-ŢI VIAŢA şi networking cu artistul şi invitaţii săi
17:00 - Workshop de pictura susţinut de Marcel Thiele împreună cu tinerii
17:30 - Concert acustic ZUM

Proiectul ZUM este o îmbinare specială de pop şi world music, o combinaţie de sonorităţi etno cu ritmuri moderne. Improvizaţiile melodice se împletesc cu sweep-uri electronice şi astfel creează un sound fresh şi funky. ZUM a cântat la multe festivaluri în Ungaria şi România. A avut concerte de pub şi club în Danemarca, Belgia şi Ungaria şi a participat de în Belgia la festivaluri de promovare a culturii române peste hotare. Cea mai recentă aparţie la un festival a fost anul acesta, la Tiff, în Cluj-Napoca. Solista trupei este Andreea Crepcia, ale cărei calităţi vocale deosebite au propulsat-o pe locul II al concursului Megastar, iar apoi, timp de 3 ani, în fruntea trupei Sistem, în calitate de solista vocală.