O noapte pe dos

O noapte pe dos

Cand si unde

Descriere eveniment

O prostituată și clientul ei. Doi oameni care nu se cunosc se află într-o cameră, pentru o noapte de amor. Cea mai veche întâlnire din lume; fără un “mâine”, în majoritatea cazurilor. La capătul nopții însă, totul ia o întorsătură neașteptată. Tranzacția nu este cea pe care o bănuim. O poveste intimă străpunge suprafața violentă și sordidă a schimbului și caută un epilog dincolo de “a doua zi”.

Xavier Durringer este un dramaturg, scenarist și realizator de teatru și film francez. Este un obișnuit al Festivalului de la Avignon, unde este invitat an de an, cucerind publicul încă de la primele spectacole prezentate.

Durringer scrie într-o limbă orală, fizică, instinctivă și face minuni în monologuri sau dialoguri scurte, ale unor personaje la limită (tineri, șomeri, imigranți), povești de dragoste complicate sau portrete de femei și bărbați în toată fragilitatea lor. Publicarea textelor dramatice la Éditions Théâtrales, încă din 1994, permite numeroase puneri în scenă, în toată Franța. În străinătate, piesele sale se bucură de un larg ecou, fiind traduse și jucate în peste treizeci de țări, în teatre dintre cele mai prestigioase: MaMa - New York, Deutsches Theater și Maxim Gorki Theater – Berlin etc.


Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

 

Preţ bilet 31,5 lei/21 lei (studenți/elevi/pensionari)

Bilete online pe www.teatruldearta.ro/bilete, Eventim.ro și mySTAGE.ro

Rezervări: 0737.904.932 / [email protected]

Biletele rezervate trebuie achiziționate cu minimum 1 zi înainte de data spectacolului. Valabilitatea rezervării se pierde pentru biletele neridicate până în pre-ziua evenimentului ori în cazul neconfirmării telefonice a acesteia, în ziua spectacolului.