Out4Coding

Out4Coding

Cand si unde

Descriere eveniment

In weekendul 22-23 octombrie, Mega Mall gazduieste Out4Coding, cel mai mare eveniment dedicat competentelor digitale si de programare. Pasionatii de tehnologie vor avea astfel ocazia sa patrunda in lumea digitala si sa descopere tainele utilizarii Internetului si dispozitivelor smart.

Organizat de catre Digital Citizens Romania, sub egida “Saptamanii Europene a Programarii”, evenimentul promoveaza competentele digitale si incurajeaza programele educative care vizeaza dezvoltarea competentelor digitale/de programare aplicata si utilizare a tehnologiei.

Evenimentul aduce tehnologia intr-un spatiu prietenos pentru copii, tineri si adulti, contribuind la procesul de formare al viitorilor si actualilor cetateni digitali. Pe parcursul celor doua zile de activitati, participantii vor putea lua parte gratuit la ateliere interactive de dezvoltare a competentelor digitale si sesiuni de informare si educare cu privire la utilizarea responsabila a tehnologiei si a mediului online. 

Impartit in 10 sesiuni, Out4Coding va debuta pe 22 octombrie, ora 10:00, cu sesiunea dedicata pasilor necesari in crearea unui blog. Alte teme abordate in prima zi vizeaza siguranta in mediul online, programarea cu ajutorul blocurilor de cod, precum si integrarea internetului si noilor tehnologii in familie si tainele programarii si ale modelarii robotilor. Cea de-a doua zi va dezbate teme precum  „Promoting yourself online”, Easy coding- html for websites” si „Visual Coding”. La final, toti participantii vor primi din partea organizatorilor Diploma de Participare.

Sesiunile se vor desfasura la etajul 2, in zona de evenimente de langa food court, in intervalul orar 10-20 (sambata) si 16-20 (duminica) si se adreseaza atat copiilor si tinerilor, cat si adultilor si seniorilor. Agenda completa a evenimentului este disponibila pe pagina evenimentului: http://www.digitalcitizens.ro/2016/10/10/agenda-out4coding-22-23-octombrie/. Accesul se va face in baza inscrierilor utilizand urmatorul formular: https://digitalcitizens.typeform.com/to/CTKprt

Out4Coding este organizat de Digital Citizens Romania – o comunitate formata din adepti ai domeniului digital, experti si inovatori digital, impreuna cu o serie de alti parteneri.