Picnic - Vinyl, Rum, Tapas & Wine

Picnic - Vinyl, Rum, Tapas & Wine

Cand si unde

Descriere eveniment

Vinyl, Rum, Tapas & Wine și Green Revolution întind păturile celei de-a treia ediții de Picnic la Roaba de Cultură, care va avea loc în Herăstrău, zona Pescăruș, în weekendul 20-21 mai.

Două zile de muzică cu artiști locali și internaționali, târg de vinyluri, ateliere creative, badminton și voleyball, mic dejun și tapas delicioase, limonade și vin, jocuri pentru copii. Ediția din acest an Picnic la Roaba de cultură with Vinyl Rum, Tapas & Wine are cel mai generos line-up de până acum: GUTS (FR), Renegades of Jazz (DE), Mr. Jaz (FR), Marius Mihalache & Band, Gramofone, Ufe, Rammon, Sauce, Bully. Intrarea este liberă, păturile pot fi întinse de la 11:00 până la 00:00, atât sâmbătă, cât și duminică.

“Organizăm fiecare nouă ediție a Picnicului VRTW având în minte energia edițiilor precedente și entuziasmul publicului fericit și relaxat; oameni simpatici, care se bucură de natură, soare și muzică la Roaba de Cultură. Este probabil cel mai mare eveniment VRTW pe care îl organizăm. Avem toate categoriile de participanti, tineri care vin să danseze desculți in iarbă, părinți și copii ce participă la diverse ateliere creative, oameni grizonați cu o poftă fantastică de muzică. Evenimentul a crescut de la an la an, iar ediția din primăvara aceasta va avea un line-up special, atât DJ-i, cât și live acts care ne vor purta pe ritmuri de funk, jazz, swing, tropical sounds, world music.“, declară Vlad Bodea, fondator Vinyl, Rum, Tapas & Wine.

“Pentru al șaptelea an consecutiv, reînnoim invitația transmisă bucureștenilor de a se apropia de natură, de cultură prin proiectul “Roaba de cultură”, o oază de liniște și bună dispoziție, un loc ideal de petrecere a timpului cu cei dragi, unde veți descoperi activități dintre cele mai diverse: muzică, sport, workshop-uri și activități de dezvoltare personală, teatru, fotografie, film. Deschidem oficial sezonul 2017 alături pe prietenii de la VRTW și vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a vă bucura de un weekend special”, a declarat Raluca Fișer, președintele Asociației Green Revolution.

 

Mai multe informații despre Picnic VRTW pot fi urmărite pe pagina de facebook a evenimentului sau www.facebook.com/roabadecultura