Postmodern Jukebox

Postmodern Jukebox

Cand si unde

Descriere eveniment

Postmodern Jukebox revine in Romania pe 29 martie 2017, la Sala Palatului. Trupa promite din nou un show presarat cu hituri pop contemporane reinterpretate in stil vintage, cu parfumul secolului trecut. 

Postmodern Jukebox pleaca in turneul european din 2017. Primul show este programat pe 27 februarie in Marea Britanie. Dupa un spectacol excelent in Romania in primavara lui 2016, cand au ridicat mii de fani in picioare, membrii trupei au fost incantati sa accepte din nou invitatia Events pentru un alt concert in martie 2017, la Bucuresti. Noul turneu vine ca o continuare fireasca a celui din 2016, care s-a desfasurat cu casa inchisa prin toata Europa. “Cei de la Postmodern Jukebox sunt, fara exagerare, un sucespostmodernist, reusind sa isi extinda succesul din online in lumea reala, cu turnee peste tot in jurul lumii, pentru mii de fani, al caror numar este in continua crestere.” Buffalo News

Acum cu o componenta de peste 70 de membri, trupa Postmodern Jukebox are in palmares un canal de Youtube cu 500 de milioane de vizualizari si 2 milioane de abonati. Au cantat la “Good Morning America”, au spart topurile Billboard si iTunes, au sustinut sute de spectacole cu casa inchisa in toata lumea. Au facut senzatie pe Youtube atunci cand coverul lor do-woop "We Can't Stop" (Miley Cyrus) a adunat peste 16 milioane de vizualizari. Varianta lor la “Creep”, piesa celor de la Radiohead, a intrat in topul People al celor mai bune coveruri virale din 2015. Laureata Grammy, Lorde, i-a laudat pentru al lor “Royals”, cu 16 milioane de vizualizari pe Youtube, spunand ca este coverul sau favorit. Trupa a urcat pe scena MTV UK de curand, cu un cover in stilul anilor ’30 dupa piesa interpreteiElle King, “Ex’s & Oh’s”. Puteti urmari show-ul aici.

La fel ca popularele lor videoclipuri, fiecare melodie live Postmodern Jukebox e o punte de legatura intre generatii, cu piese fresh cu un sound familiar. Un spectacol de neratat, irezistibil pentru toate varstele!

In functie de distanta fata de scena, biletele la concertul de la Sala Palatului costa 120 lei, 150 lei, 180 lei, 220 lei, 350 lei - VIP, 550 lei - SILVER VIP (loc VIP, afisul turneului in editie limitata), 750 lei - GOLDEN VIP (loc VIP, badge VIP, acces Meet&Greet dupa spectacol, afisul turneului in editie limitata). 

Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro sau prin reteaua Eventim.