RIUF - The Romanian International University Fair

RIUF - The Romanian International University Fair

Cand si unde

Descriere eveniment

In perioada 18-19 martie, Bucuresti gazduieste la Sala Palatului, cea de-a XX-a editie RIUF-The Romanian International University Fair, cel mai mare targ international de universitati din Sud-Estul Europei.

Cel mai mare numar de universitati internationale si institutii educationale prezente la un eveniment in Romania

Aflat la a XX-a editie, RIUF aduce in Romania peste 100 de universitati si institutii educationale unice, oferind ocazia vizitatorilor sa interactioneze cu reprezentantii celor mai importante universitati din lume si sa afle mai multe informatii despre programele de studiu, bursele, sursele de finantare si oportunitatile pe care tinerii le pot accesa in tara sau in strainatate.

Doar la RIUF - The Romanian International University Fair, vizitatorii au ocazia sa interactioneze cu reprezentanti din 15 tari, printre care si Marea Britanie, Danemarca, Olanda, Franta, Elvetia, Germania sau Romania si sa afle mai multe informatii despre programele de studiu dorite si despre oportunitatile din fiecare tara.

Informatii despre 7.000 de programe de studiu din peste 15 domenii de activitate

Universitatile prezente la targ pun la dispozitia vizitatorilor peste 7.000 de programe de studiu de la nivel licenta, masterat, MBA si doctorat, din domenii precum IT&Computer Science, management, business si economie, antreprenoriat, marketing, PR, drept, inginerie, medicina, drept, fizica si matematica, design sau arte.

Peste 45 universitati din UK prezente la RIUF in luna martie la Bucuresti 

RIUF - The Romanian International University Fair este singurul eveniment din Romania care reuseste sa aduca in acelasi loc reprezentantii a peste 45 de universitati din Marea Britanie, printre care si University of Bristol, University of Sheffield, University of Birmingham, University of Kent, City University London, University of Sussex, The University of Northampton sau University of Greenwich.

In plus, pe toata durata evenimentului RIUF, tinerii pot beneficia de consiliere gratuita si pot participa la Conferinta RIUF YouForum, unde vor avea ocazia sa interactioneze cu peste 45 de invitati de renume din diferite domenii de activitate din Romania, printre care si Dragos Bucurenci, Cornel Ilie (Vunk) sau Matei Dima (BRomania).

Editia RIUF din Bucuresti este completata cu noi editii in Cluj-Napoca, pe 21 martie, la Sala Polivalenta si in Brasov, pe 23 martie, la Hotel Aro Palace. Inscrierile se pot face pe www.riuf.ro.