Rockstadt Extreme Fest 2017

Rockstadt Extreme Fest 2017

Cand si unde

Descriere eveniment

Editia cu numarul 5 a festivalului Rockstadt Extreme Fest, totodata o editie aniversara, va avea loc in perioada 10-13 august, de joi pana duminica si isi propune sa fie si cea mai grandioasa de pana acum.

Timp de 4 zile, zeci de formatii internationale vor concerta pe Terenul de Biatlon de la baza cetatii Rasnov in cadrul celui mai iubit si apreciat festival de muzica extrema din Romania. 

Opeth, Carcass, Kreator, Annihilator, Korpiklaani, Alestorm, Solstafir, Arcturus, Napalm Death, Nile, August Burns Red, Suffocation, Leprous, Fit For An Autopsy, Wolfheart, White Walls (Mad Man Circus Set), Altar, Diabolical, Napoleon, Jucifer, Last Hope, Give Em Blood, Indian Fall, Chronosphere, Diamonds Are Forever, For The Wicked, IXXI, Anime Torment, Zombie Attack, Clitgore, Necrovile, L.O.S.T., Teethgrinder, Taine, Grimegod (Anniversary Set), Allochiria, The Thirteenth Sun, Thread Of Omen, Kultika, Blacksheep, Angrepp, Till Lungs Collapse, Hypnosis Fire Show, Crimena, Aflmsmp, Them Frequencies, An Theos, Grimaze, Seventh Genocide, Terravore, Exact Division, Still Falling. 

La fel ca si precedentele editii, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului. 

Organizatorii promit ca pentru editia din 2017 vom avea un festival cu adevarat grandios, lucru posibil doar multumita sustinerii venite din partea publicului in toti acesti patru ani. 

Ca o noutate pentru acest an, categoria VIP a fost eliminata. In schimb, sesiunile de Meet And Greet vor fi din acest moment publice, in limita timpului impus de managementul formatiilor. 

Biletele pot fi gasite pe site-ul oficial, aici, cat si in punctele de vanzare deja cunoscute: Reteaua de bilete Eventim, MyTicket si Bilete.ro. 
Bilete se pot gasi in Brasov: CLUB ROCKSTADT si KRUHNEN MUSIK HALLE.
Pentru achizitia in sistem international, biletele pot fi achizitionate de pe pagina oficiala a festivalului. 

Festivalul va mentine aceeasi directie de a oferi publicului un line-up cat mai variat, cu trupe in premiera pentru Romania, showuri concept cat si concerte exclusive.

Detalii si info: info@rockstadtextremefest.ro