Seara de film 20 / Vicky Cristina Barcelona

Seara de film 20 / Vicky Cristina Barcelona

Cand si unde

Descriere eveniment

 

Gradina Floreasca in colaborare cu Tatratea, va asteapta la o noua seara de film, de data aceasta intr-un nou format: silent cinema. Sunetul filmului va fi difuzat doar in casti ce vor putea fi inchiriate pe durata proiectiei. Astfel, fiecare spectator va putea regla volumul filmului dupa bunul sau plac, exact ca la serile de silent disco. Martea aceasta va invitam la un film care a luat Globul de Aur in anul 2009, Vicky Cristina Barcelona.

Seara de film este creata de Gradina Floreasca pentru cinefili cu drag de aer liber si iarba verde. Cu filme cult sau cool, premiate la festivaluri de film internationale sau din Romania, Gradina Floreasca propune o alternativa la clasica iesire la film, adaugand la aceasta o atmosfera de noapte senina pe marginea piscinei, un pahar de vin bun si un desert incantator.



Filmul ne prezinta tumultoasa poveste a prietenelor Vicky (Rebecca Hall) si Cristina (Scarlett Johansson), doua americance venite la Barcelona pentru a-si petrece vacanta de vara.
In Barcelona, cele doua il intalnesc pe Juan Antonio (Javier Bardem), un pictor carismatic, cu un stil de viata excentric si caruia ii place sa-si traiasca viata intr-un stil libertin, conform propriilor sale idei si idealuri. Proaspat iesit dintr-un divort celebru, rasunator, care a zguduit lumea artistica din Barcelona, le atrage pe cele doua intr-o serie de aventuri romantice neconvetionale.
(sursa: Wikipedia)

Regia: Woody Allen
Scenariu: Woody Allen
Distributia: Javier Bardem, Rebecca Hall, Scarlett Johansson, Penélope Cruz
Productie: 2008, Durata: 97 minute


INFO: 
Suma pentru inchirierea unei perechi de casti este de 10 lei
---------------------------------------------------------------------

Rezervari – 0755 085 967