Serile Teatrului Studentesc

Serile Teatrului Studentesc

Cand si unde

Descriere eveniment

O noua editie a celui mai popular festival national dedicat studentilor pasionati de teatru, „Serile Teatrului Studentesc”, se apropie cu pasi repezi! Sindicatul Studentilor din Cibernetica (SiSC) are deosebita placere de a ridica si anul acesta cortina pentru a dezvalui publicului o viitoare generatie de actori.

Festivalul national se afla la cea de-a XIX-a editie, ce se va desfasura in perioada 3-7 aprilie 2017, la Teatrul de pe Lipscani. Intrarea este libera in limita locurilor disponibile si se va face pe baza unei rezervari on-line!

Editia de anul acesta are drept concept central Comedia, din dorinta de a aduce zambetul pe chipul tuturor celor peste 8000 de spectactori prezenti, an de an, in sala. Avand o lunga traditie si debutand cu succes inca din 1996, „Serile Teatrului Studentesc” ofera oportunitatea tinerelor talente de a-si urma pasiunea si de a se afirma pe scena festivalului, in fata juriului alcatuit din mari actori ai teatrului romanesc, precum Vlad Radescu, Brandusa Mircea sau Valeriu Andriuta. Acestia ne-au fost alaturi si in editiile precedente, sprijinind, astfel, teatrul si considerand aceasta arta un mijloc de educare a unei generatii.

Zece trupe de teatru din intreaga tara, carora li se va alatura trupa SiSC, formate din amatori si profesionisti vor imparti scena si se vor intrece in transmiterea emotiilor pe parcursul celor cinci zile de festival. De asemenea, cele mai apreciate reprezentatii vor fi rasplatite de catre juriu si parteneri in cadrul festivitatii de acordare a premiilor ce va avea loc in ultima zi a festivalului.

Pentru mai multe detalii si programul complet al festivalului, accesati site-ul http://sts.sisc.ro/ sau urmariti pagina de facebook https://www.facebook.com/sts.sisc/.

 Va asteptam in numar cat mai mare la eveniment pentru a sustine si aprecia talentul si implicarea unei viitoare generatii de actori!