Singularity

Singularity

Cand si unde

Descriere eveniment

Trăim într-o lume globalizată, visăm să călătorim și chiar o facem, nu ne sunt străine marile probleme și descoperiri ale științei, beneficiem de o tehnică din ce în ce mai avasată, dar continuăm să purtăm războaie, așa cum continuăm să iubim. Ceea ce se dezvăluie este povestea întâlnirii sub același cer și sub semnul aceleiași utopii, a unor oameni care își vor marca reciproc destinul. Se poate spune despre aceste personaje că gravitează unele în jurul celorlalte, păstrându-și totodată solitudinea, fără puterea de a se contopi sau pierde defnitiv unele de altele. Ce naște acest tip de legătură este de fapt un mister, dar este ceea ce recunoaștem și ceea ce trăim.

Spectacolul are la bază piesa Soții, prietene, amante de Cornel Mihai Ungureanu, nominalizată la premiul “Cea mai bună piesă a anului 2011”, program UNITER desfăşurat sub egida Casei Regale a României.

Spectacolul este realizat în coproducție Teatrul Mic – Teatrul de Artă București.

 

Preţ bilet 31,5 lei/21 lei (studenți/elevi/pensionari)

Bilete online pe www.teatruldearta.ro/bilete, Eventim.ro și mySTAGE.ro

Rezervări: 0737.904.932 / [email protected]

Biletele rezervate trebuie achiziționate cu minimum 1 zi înainte de data spectacolului. Valabilitatea rezervării se pierde pentru biletele neridicate până în pre-ziua evenimentului ori în cazul neconfirmării telefonice a acesteia, în ziua spectacolului.