Soirées de la Mode XVII -  Jackie Kennedy Onassis

Soirées de la Mode XVII - Jackie Kennedy Onassis

Cand si unde

Descriere eveniment

Aa17- a editie a SOIRÉES DE LA MODE este dedicata marelui icon de Lifestyle, Fashion si Politica: JACKIE KENNEDY ONASSIS.

Intr-un an special ca acesta, cu evenimente tumultoase la Casa Alba, cu doua noi personaje pe post de Prime Doamne, pe langa excentricul nou Presedinte al Statelor Unite, Donald Trump, si cu o viziune foarte focusata si subiectiva pe istoria lui JKO - lansata de multpremiatul film "JACKIE", in care straluceste Natalie Portman – a aparut de la sine tema acestei editii.

SOIRÉES DE LA MODE devine astfel o reflectare a prezentului prin viziunile designerilor de moda romani, selectati de Alin Galatescu sa-si prezinte creatiile in aceasta noua editie. Acest eveniment de moda reprezinta un alt record national, alaturi de cel stabilit de Gala AVANPREMIERE, ajuns la acelasi numar de editii: 17! Functia politica, sociala, estetica si de lifestyle a modei este astfel pe deplin demonstrata.

Creatiile vestimentare vor putea fi urmarite in sala "Le Diplomate" a partenerului constant al evenimentului, Athenee Palace Hilton, gazda a celor mai multe editii a SOIRÉES DE LA MODE (12 editii). Tinutele realizate special pentru aceasta seara au fost create de un numar impresionant de designeri, consacrati sau foarte tineri, toti insa extrem de valorosi, care au fost selectati cu atentie de catre organizatorul evenimentului, analistul de moda Alin Galatescu.

In cadrul SDLM XVII isi vor prezinta viziunile asupra temei atat de complexe, actuale si incitante - JACKIE KENNEDY ONASSIS - urmatorii designeri:

Marie Ollie - by Don Arthur / Simona Semen / Ludmila Corlateanu / Alexandra Calafeteanu / Iza van Dee / Onur Osman / Crina Moldovan & Madalina Vlad / Amalia Buie / Rozalia Bot / Zenya by Andreea Popescu / Roxana Blagu / Aleha Toncea / Elie Laslean.

Cu aceasta ocazie va fi lansat oficial si site-ul: alingalatescu.com. Curand acesta o sa fie insotit si de blog-ul cu acelasi nume.

Invitatul special al serii va fi criticul de film, doamna Irina Margareta Nistor.

Muzica Jazz, live: JEZEBEL.

Aroma serii: DIAMOND (patchouli, santal, mandarin, frezie, crin alb) (InScentive).