The Fresh - Ishome, Silent Strike, Calin

The Fresh - Ishome, Silent Strike, Calin

Cand si unde

Descriere eveniment

Pe 28 octombrie, The Fresh pregătește o seară de basm alternativ alături de Ishome LIVE.

Noul club Expirat vibrează pe ritmurile Current Electronic create de zâna indie Ishome. Originară din Rusia, senzația muzicii electronice contemporane propune o selecție plină de prospețime, în care beat-urile clasice fac casă bună cu ritmurile ambientale și producții sincretice moderne.

O experiență eclectică indispensabilă oricărui consumator de muzică nouă, prestația LIVE a zânei Ishome este completată din partea scenei locale de o călătorie multisenzorială marca Silent Strike LIVE și o selecție de top pregătită de Călin.

Seara se deschide la ora 22:00, iar biletul e disponibil la prețul de 35 de lei pe http://thefresh.ro/, cu printare acasă, sau la magazinul H2O.



ISHOME
indeksmusic.com / protonradio.com / fslab.net

Artista inițiatoare a curentului Current Electronic, rezultat al combinării de sound din New York, Ibiza și Berlin, Ishome aka Mira Karianova se lasă cu greu definită sau descrisă. Dacă descrierea lungă de pe pagina ei de Facebook este “Hi! My name is Mira and I make electronic music.”, atunci nu are rost să o lungim nici noi prea mult.

O muzică născută într-o inimă originară din Rusia, arta lui Ishome topește în același vas interactiv tot ce e bun în muzica actuală. De la beat-uri clasice mult îndrăgite și ritmuri melancolice din sfera electronica la muzică ambientală și stiluri ritmice sau artimice cu influențe moderne diverse, Ishome reușește trecerea publicului prin toate stările de bine.

https://www.facebook.com/miraishome/
https://www.instagram.com/miraishome/
http://soundcloud.com/ishome

 

LINE-UP:
Ishome
Silent Strike
Călin




BILETE:
- 35 de lei
- disponibile pe http://thefresh.ro/ cu printare acasă și la magazinul H2O