Under the ground - Onur Ozer, Nicolas Lutz, Herodot, Cap

Under the ground - Onur Ozer, Nicolas Lutz, Herodot, Cap

Cand si unde

Descriere eveniment

Pe 18 noiembrie va invitam la cea de-a treia aniversare HAOS, gazduita de catre una dintre cele mai prestigioase locatii din Bucuresti, Palatul Bragadiru.

Sala va fi pusa in miscare de catre doi reprezentanti de seama ai Berlinului, Onur Özer si Nicolas Lutz in prima plan, iar in completarea lor, de sound-ul romaneasc vor fi responsabili Herodot si Cap.

Onur Ozer este un artist stabilit in Berlin, foarte bine cunoscut de catre publicul din Romania, apreciat pe plan international pentru productile semnate pana in prezent, cat si pentru tehnica sa pe care o abordeaza la un nivel de calitate superioara. Sesiunile sale de back to back sustinute destul de des cu artisti precum Ricardo Villalobos, Raresh sau Binh, ne confirma faptul ca in seara de 18 Noiembrie vom asculta muzica cu adevarat buna.

Nicolas Lutz ajunge din Berlin in Bucuresti sa petreaca cateva ore alaturi de noi, urmand ca in seara urmatoare sa imparta pupitrul cu acelasi Onur Ozer in cadrul unui alt eveniment in Londra.

Lutz este un artist puternic infiltrat in “underground-ul" din liga seniorilor, foarte activ in locatii precum Concrete - Paris, Club der Visionaere - Berlin, Arma17 - Moscova, Robert Johnson - Frankfurt, Underground - Ibiza, iar in materie de productie muzicala, “operele" semnate prin propria casa de discuri My Own Jupier isi spun cuvantul.

Herodot si Cap vor fi responsabili de intretinerea atmosferei alaturi de Onur Ozer si Nicolas Lutz, pe ei ii cunoasteti cu siguranta, obisnuiesc sa ne danseze frecvent in cadrul evenimentelor sustinute pe plaja Marii Negre, la munte sau in capitala.

In noaptea de 18 noimebrie ne vedem la Palatul Bragadiru unde va asteptam cu “tort", multa muzica electronica si un show vizual surpriza.

 

Bilete:
Only 100 early bird tickets - 30 lei
http://www.bilet.ro/event.php?id=9133

At the door:
40 lei < 00:00 < 50 lei

*biletele cumparate in avans asigura accesul la orice ora
**invitatiile si guestlist-ul sunt valabile pana la ora 00:00, fara exceptii