Urban Garden Party

Urban Garden Party

Cand si unde

Descriere eveniment

Urban Garden Parties reprezinta o noua lume a artistilor cu creativitate interdisciplinara. Misiunea noastra este sa cautam, sa cultivam si sa gestionam indivizi cu talente diverse. 

Artistii selectionati isi vor expune lucrarile in aer liber. Lucrarile fac parte din categoriile: Sculptura, Desen live, Design de produs si Amazing Art We Haven’t Thought Of.

Nopti de filme in aer liber, muzica live, jocuri, toate vor da nastere la ceea ce va fi o petrecere in aer liber pentru a sarbatori designul in toate formele lui. Desigur, toate aceste activitati vor fi insotite de bauturi, street food cu alimente proaspete si un bar de frappe.

Daca vara ar avea un soundtrack, ar fi cu siguranta unul semnat TCFC (that couch funk collective). Cu o selectie fina de piese in care bate inima funk-ului, cei de la TCFC reusesc sa scoata party animal-ul din oricine ajunge in bataia boxelor. Alaturi va fi Bogdan care va completa soundtrack-ul cu o selectie deosebita de disco si boogie perfect incadrata in atmosfera!

Pe 28 Iulie, in gradina Palatului Noblesse, timpul se va opri in loc!

Daca iti place o petrecere in gradina, cu siguranta iti va placea si Urban Garden Party la Palatul Noblesse! Invitam toate persoanele cu suflet tanar si insetat de design pe 28 iulie!

Urban Garden Party by Fusion Arts este un proiect dezvoltat si sustinut de Asociatia Culturala Noblesse. Promoveaza cultura urbana, aducand aproape de public artisti din diferite domenii prin manifestari diverse: expozitii, vernisaje, petreceri urbane, targuri sau festivaluri.