Agenda Bio

Agenda Bio

Cand si unde

Descriere eveniment

Agenda Bio este un eveniment creat special pentru tine si familia ta!  

Pentru ca dorim sa cunosti o stare de bine generala venim in sprijinul tau cu zeci de produse naturale, bio si terapeutice, servicii si metode de a iti pastra sau imbunatati sanatatea. 

Dar pe langa sanatatea fizica, extrem de importanta pentru o stare de bine este si sanatatea mentala, echilibrul interior, limpezimea si energia. De aceea, in cadrul evenimentului reunim specialisti din diverse domenii si activitati, cu scopul de a va vorbi despre diferitele metode prin care sa atingeti starea de bine. Conferintele si seminariile sustinute de acestia sunt gratuite in cadrului evenimentului si sunt special concepute pentru a se adresa unui public larg, dornic sa afle cat mai multe informatii utile.

Zona de targ reuneste peste 50 de participanti care ȋsi vor prezenta serviciile sau vor vinde  o varietate de produse naturale si bio, de la cosmetice si produse de curatenie a casei, produse alimentare si aparaturi speciale, pȃna la jucarii si articole pentru cei mici, toate din materiale naturale.

Agenda Bio cuprinde in programul sau si 5 ateliere pentru copii, permanente pe durata evenimentului. Atelierele sunt o modalitate distractiva de a-i invata pe cei mici sa lucreze cu diferite materiale, sa isi dezvolte imaginatia si atentia. 

Accesul se face pe baza de bilet, in valoare de 8 lei de persoana, insa copiii pana in 14 ani pot intra gratuit. Biletul include accesul in zona de targ, in zona de seminarii si conferinte gratuite, si include degustari si testari de produse.